Herman Miller on yhdysvaltalainen kalustevalmistaja, joka on tunnettu erityisesti ergonomisista designtyötuoleista. Herman Miller on yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka on suunnitellut ja valmistanut moderneja huonekaluja legendaaristen suunnittelijoiden George Nelsonin sekä Charles ja Ray Eamesin kanssa. Yrityksen filosofian mukaisesti huippumuotoilu ja kestävä tuotanto kuuluvat erottamattomasti yhteen ja monia Herman Millerin tuotteita on valmistettu jo 1950-luvulta lähtien.

Bill Stumpfin ja Don Chadwickin Herman Millerille suunnittelema Aeron työtuoli on noussut klassikkotyötuolin maineeseen. Herman Millerille tuotteita on suunnitellut useita nimekkäitä suunnittelijoita kuten Alexander Girard, Isamu Noguchi, Robert Propst, Bill Stumpf, Don Chadwick, Ayse Birsel, Studio 7.5, Yves Béhar ja Doug Ball.

Vuosikymmenien tuotekehitys
ja tutkimustyö
ergonomiasta

Herman Millerin esteettisten ja viimeisteltyjen tuotteiden takana on pitkä tuotekehitysprosessi sekä tutkimustyö yhdessä suunnittelijoiden ja ergonomia-asiantuntijoiden kanssa. Herman Miller on kalustesuunnittelun edelläkävijä, sillä kalusteiden suunnittelutyö ei pelkästään ulotu visuaalisiin tekijöihin vaan suunnittelutyössä on huomioitu käytettävyys, ergonomisuus, kestävyys sekä vihreät arvot. Herman Millerin tuotevalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset työtuolit, loungekalusteet, toimistokalusteet sekä valaisimia, joista kaikki soveltuvat niin julkitiloihin kuin kotiinkin.

Tutustu Herman Millerin kalusteisiin >>

KT Interior on Herman Millerin maahantuoja Suomessa. Herman Millerin koko mallisto on saatavana kauttamme. Mikäli et löydä haluamaasi tuotetta sivuiltamme, ota meihin yhteyttä.

Herman Miller Embody

Embody

Pitkän päivän istujille ergonomisuutta silmällä pitäen.

Embody tuolin suunnittelijat Bill Stumpf ja Jeff Weber lähestyivät suunnitteluprosessia kysymyksen kautta; voiko istumisella olla positiivisia terveysvaikutuksia? Ergonomisten työtuolien suunnittelussa lähdetään minimoimaan istumisen aiheuttamia vahinkoja, mutta Embody tuolin kohdalla suunnittelijat käänsivät tiedostetut ongelmat mahdollisuuksiksi. Pitkällisen tuotekehityksen, materiaalitutkimuksen, ergonomia tutkimuksen ja suunnittelun tuloksena on syntynyt Embody tuoli, joka on edelleen markkinoilla vertaansa vailla.

Tutustu Embodyyn >>
Herman Miller Cosm

Cosm

Voisitko unohtaa istuvasi tuolissa?

Cosm-työtuolin hienostunut, ergonominen muotoilu antaa yksilöllisen istumakokemuksen riippumatta siitä kuka istui tuolissa ennen sinua tai kuinka kauan aiot siinä istua ja minkälaista työtä aiot tehdä. Berliiniläinen suunnittelutoimisto Studio 7.5, joka on myös suunnitellut Herman Millerin kanssa Mirra, Setu ja Mirra 2 työtuolit, tiesi Cosm-tuolia suunnitellessaan, että ideaalisen tuolin tulee välittömästi antaa tunne luonnollisesta istuma-asennosta.

Tutustu Cosmiin >>
Herman Miller Aeron Remastered

Aeron Remastered

Materiaalit, tekniikka ja ergonomia on läpikäyty vastaamaan nykypäivän tarpeita

Herman Miller ja Aeron työtuolin co-designer Don Chadwick päivittivät Aeron klassikkotyötuolin ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia vuonna 2017 keventämällä runkoa ja päivittämällä tuolin koneiston sekä säätötekniikan vastaamaan nykypäivän tarpeita. Myös Aeron työtuolin verkkokudokseen tehtiin päivitys, ja Remastered työtuolin verkkokudosmateriaaliin kudottiin 8 erilaista tukivyöhykettä, joten verkkomateriaali on saanut nimekseen 8Z Pellicle, kun Aeron Classic-mallissa verkkokudos on kulkenut nimellä Pellicle. Uudistuksen myötä Aeron Remastered  on korvannut alkuperäisen Aeron Classic-mallin.

Tutustu Aeroniin >>
Herman Miller Sayl

Sayl

Kevyt ja ilmava

Herman Miller Sayl työtuolin rakenteen innoittajana on toiminut suunnittelija Yves Béharin kotikaupungin San Franciscon Golden Gate Bridge. Tuolin selkänojaan on suunniteltu ilmava ja kevyt 3D-tulostettu verkkorakenne, joka myötäilee istujan liikkeitä antaen tuen oikeisiin paikkoihin. Verkkorakenne kiinnittyy poikkeuksellisella tavalla tuoliin luotuun pystypilariin, tuolin ”selkärankaan”. Lopputuloksena on syntynyt kaunis, kevyt, ergonominen ja ekologinen ratkaisu, jossa istuja saa aivan uudenlaisen vapauden, tinkimättä kuitenkaan työtuolin ominaisuuksista. Sayl työtuoli on kokonaisuutena hyvä, kestävä ja varma valinta perustyötuoliksi.

Tutustu Sayliin >>
Herman Miller Mirra 2

Mirra2

Liikkeisiin mukautuva

Mirra 2 on suunniteltu mukautumaan istujan liikkeisiin erityisen herkästi. Työtuolin on suunnitellut suunnittelutoimisto Studio 7.5. yhdessä Herman Millerin kanssa. Tuoli on designiltaan kevyt ja siro runsaista ominaisuuksistaan huolimatta. Tuolin suunnittelussa on erityisesti kiinnitetty huomiota selkänojan muotoiluun sekä funktionaalisuuteen, ja tuotekehityksessä on pyritty käyttämään mahdollisimman vähän materiaalia ja käytetystä materiaalista mahdollisimman suuri osa on korvattu kierrätetyillä materiaaleilla. Tuoli ei lukitse kehoa yhteen asentoon vaan seuraa kehon liikehdintää antaen tuen paikkoihin, joissa sitä tarvitaan. Nämä ominaisuudet takaavat ergonomisen istumakokemuksen. Hyvä työtuoli tukee työssä viihtymistä sekä työssä jaksamista, jolloin työtuoliin sijoittaminen on yhteydessä työn tulokseen.

Tutustu Mirraan >>
Herman Miller Lino

Lino

Pehmeä ja minimalistinen

Lino työtuolin on suunnitellut Sam Hecht ja Kim Colinin, joiden suunnittelufilosofia on: ”Pyrimme käytön yksinkertaisuuteen toiminnallisuutta vähentämättä, jolloin saadaan aikaan tasapaino, jossa tuotteet ovat merkityksellisiä ja kestäviä.”

Herman Millerin ergonomisessa Lino-työtuolissa on mukavan pehmeä muotoiltu istuin ja hengittävä verkkoselkä, monipuoliset säädöt takaavat ergonomisen ja ryhdikkään työskentelyasennon aktivoiden istujaa – kestävä ja varma valinta perustyötuoliksi.

Tutustu Linoon >>
Herman Miller Verus

Verus

Tuoli istujan tarpeisiin ja budjettiin

Herman Millerin Verus -työtuoli on toiminnallinen tuoli, joka mahdollistaa erinomaisen ja mukavan istumakokemuksen käyttäjälleen. Verus työtuoli vastaa nykypäivän tarpeita tuolista, jossa tarvitaan monipuolista tukea koko keholle, kilpailukykyiseen ja Herman Millerin hintakategorialta edulliseen hintaan – ergonomiasta tinkimättä. Verus-työtuoli on suunniteltu työpisteiden äärelle, joissa istutaan pitkiä aikoja, mutta soveltuu myös lyhyempiaikaiseen istumiseen.

Tutustu Verukseen >>
Back to top