LEDS C4 logo

Leds C4

LEDS C4 on espanjalainen valaisinvalmistaja, joka on perustettu vuonna 1963 Espanjan Torá-nimisessä kaupungissa. Grok Lighting ja LEDS C4 mallistot yhdistyivät alkuvuodesta 2022, ja Grok -tuotteet löytyvät nyt LEDS C4:n mallistosta. LEDS C4:n mallistosta löytyy sisustuksellisia valaisimia, ulkovalaisimia sekä teknisiä valaisimia. LEDS C4 -malliston rikkauksia ovat sen monipuolisuus, uusimman LED-tekniikan käyttö sekä räätälöityjen ratkaisujen tekeminen. Torá:n tehtaalta löytyy myös oma maalaamo, jonka ansiosta erikoisvärit saadaan tehtyä kustannustehokkaasti ja helposti tarpeiden mukaan.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Valmistaja
Käyttökohde
Valaisintyyppi

Yhteensä 51 tuotetta

LEDS C4 logo
LEDS C4:llä on lähes neljänvuosikymmenen kokemus valaisimien valmistamisesta. Valikoimassa sisustukselliset valaisimet, ulkovalaisimet sekä tekniset valaisimet. Lisäksi saatavana räätälöidyt valaisimet sekä erikoisvärit valaisimiin. KT Interiorin kautta on saatavissa kaikki LEDS C4:n mallistojen valaisimet sekä erikoistuotteet.

Tutustu LEDS C4:n koko valikoimaan valmistajan sivuilla >


Etkö löytänyt etsimääsi?
Tiesithän, että kauttamme on saatavissa edustamiemme brändien koko valikoimat, vaikka et löytäisikään tuotetta verkkosivuiltamme. Kauttamme on saatavissa myös kustomoituja erikoistuotteita. Tutustu valmistajien tuoteluetteloihin tai tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.

Back to top