Herman Miller Sayl tyotuolit KT Interiorin verkkokaupasta.

Herman Miller Sayl

Herman Miller Sayl työtuolin rakenteen innoittajana on toiminut suunnittelija Yves Béharin kotikaupungin San Franciscon Golden Gate Bridge. Tuolin selkänojaan on suunniteltu ilmava ja kevyt 3D-tulostettu verkkorakenne, joka myötäilee istujan liikkeitä antaen tuen oikeisiin paikkoihin. Verkkorakenne kiinnittyy poikkeuksellisella tavalla tuoliin luotuun pystypilariin, tuolin ”selkärankaan”. Lopputuloksena on syntynyt kaunis, kevyt, ergonominen ja ekologinen ratkaisu, jossa istuja saa aivan uudenlaisen vapauden, tinkimättä kuitenkaan työtuolin ominaisuuksista. Kaikilla Herman Miller -työtuoleilla on 12 vuoden takuu.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Valmistaja
Käyttökohde
Valaisintyyppi

Näytetään tulokset (3 kpl)

Etkö löytänyt etsimääsi?
Tiesithän, että kauttamme on saatavissa edustamiemme brändien koko valikoimat, vaikka et löytäisikään kaikkia tuotteita verkkosivuiltamme. Kauttamme on saatavissa myös kustomoituja erikoistuotteita. Tutustu valmistajien tuoteluetteloihin tai tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.

Työtuolien esittely- ja testausaika (yksityisasiakkaat)
Voit varata ajan tapaamiseen työtuoliasiantuntijamme kanssa. Tapaamisessa kartoitamme toiveitasi ja tarpeitasi työtuolin osalta, ja esittelemme työtuolien ominaisuuksia, jotta löydät sinulle parhaimman vaihtoehdon.

Tilaa työtuoli koekäyttöön yritykselle
Työtuolien hankkiminen toimistoon tai muuhun toimitilaan voi olla hankalaa ja suosittelemmekin aina testaamaan työtuolimalleja ennen hankintapäätöstä. Tarjoamme yrityksille helpon tavan tutustua ergonomisiin työtuoleihin toimittamalla työtuolimalleja testikäyttöön veloituksetta. Tutustu palveluumme >

Back to top