Planet Lighting, LED Puck

Planet Lighting on australialainen valaisinvalmistaja, jonka malliston käsijohteeseen upotettava LED Puck -valaisin ja vaijeriin ripustettava LED Puck Air -valaisin mahdollistavat haastavasti toteutettavissa olevien kohteiden valaistuksen ulko- ja sisätiloissa. Planet Lighting -valmistajan filosofian mukaan tuotteiden laatu, käytettävyys ja design kuuluvat erottamattomasti yhteen, joka näkyy tässä nerokkaassa valaistusratkaisussa.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Valmistaja
Käyttökohde
Valaisintyyppi

Näytetään tulokset (9 kpl)

Planet Lighting on 1900-luvulla perustettu perheyritys, joka on löytänyt itselleen aina hyvän markkinaraon ja valmistanut laadukkaita tuotteita läpi sota-aikojen. Yrityksen ensimmäiset valaisimet valmistettiin jo 1930-luvulla. Planet Lighting yrityksen arvopohjana on tuotteiden laatu, käytettävyys ja design. Tämän kaiken mahdollistaa korkean teknologian LED-laboratorio, uusimmat elektromekaaniset CNC-laitteet (Computer Numerical Control) sekä loistava design-tiimi. Tänä päivänä Planet Lighting on yksi Australian johtavia valaisimien valmistajia, erikoisalanaan räätälöidyt valaistusratkaisut, sekä valaistusratkaisut lääketieteelliseen ja kirurgiseen toimintaympäristöön.

Planet Lightingin Led Puck käsijohdevalaisimia on käytetty useissa projekteissamme, kuten Espoon Tapiolan kauppakeskus Ainoassa. LED Puckin monipuoliset valonjako-ominaisuudet mahdollistavat rakenteiden, kulkuväylien tai muuten vain haastavasti toteutettavissa olevien kohteiden valaistuksen juuri toivotunlaisesti.

LED Puck Air on kaksoiskaapeliin ripustettava ulkovalaisin. Ripustettavaan Air-järjestelmään voidaan asentaa halutuin välein erilaisia optiikoita ja luoda näin mitä mielenkiintoisempia valaistusratkaisuja.

Led Puck käsijohdevalaisin

Videoesittely Led Puck käsijohdevalaisimella toteutetusta kohteesta.

Tutustu Planet Lightingin koko valikoimaan valmistajan sivuilla.


Etkö löytänyt etsimääsi?
Tiesithän, että kauttamme on saatavissa edustamiemme brändien koko valikoimat, vaikka et löytäisikään tuotetta verkkosivuiltamme. Kauttamme on saatavissa myös kustomoituja erikoistuotteita. Tutustu valmistajien tuoteluetteloihin tai tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.

Back to top