Herman Miller OE1 Wall Rail & Board

Herman Miller Wall Rail & Board on muisti- sekä valkotaulumoduuli, joka asennetaan kiskon avulla seinään mutta taulut on myös mahdollista muuttaa liikuteltaviksi pyörällisen jalustan avulla. Kevyt taulu on helppo nostaa jalustaan tai jalustasta pois. Lukittavat pyörät varmistavat, että taulu pysyy käytössä paikallaan. Jalustat mahdollistavat taulujen kokoamisen yhteen limittäin, jolloin ne eivät vie turhaa tilaa silloin kun tauluja ei tarvita. Erinomainen ja joustava ratkaisu projekti- ja oppimisympäristöihin, työväline kulkee tarvittaessa mukana tilasta toiseen.

Muistitaulun kangasmateriaaleja on useita eri värisiä, jolloin taulun saa osaksi toimiston muuta sisustusta. Liikuteltavan jalustan väreinä ovat neutraalit studio white, folkstone grey, musta ja erikoisimmilla väreillä glacier, nightfall, canyon ja oliivinvihreä telineet voidaan määrittää omiin tiloihinsa.
Lisätarvikkeena saatavana magneettikiinnitteinen kynäteline.

OE1 Workspace Collection on suunniteltu muuntuvien työtilojen tarpeisiin. Suunnittelijat Sam Hecht ja Kim Colin loivat muunneltavuus mielessään tuoteperheen, joka on miellyttävä ja joustava käyttää sekä tarjoaa runsaasti valinnan varaa. OE1 lisävarusteet ja kalusteet ovat yhteensopivia keskenään tai yhdisteltävissä jo toimiston olemassa oleviin kalusteisiin. OE1 tuoteperheessä on helposti siirreltäviä kalusteita kuten hyllyjä, työpöytiä ja muita säilytysratkaisuja monitilatoimistoihin.


 

  • Mitat: Kiskot L914 mm (yhdelle taululle) tai L1829 mm (kahdelle taululle), syvyys: 64 mm | muisti-/valkotaulu: K1800 L914  S25 mm
  • Kiskojen väritys: Folkstone grey, musta, studio white, graphite, valkoinen
  • Tauluosa: valkoinen kirjoitustaulu tai kankainen muistitaulu useilla verhoiluvaihtoehdoilla
  • Lisävaruste: teline lukittavilla pyörillä (mobile easel) taulujen siirtelyyn seinäkiskosta liikuteltavaksi muisti- tai valkotauluksi
  • Liikuteltavan telineen väritys: studio white, folkstone grey, musta, glacier, nightfall, canyon ja oliivinvihreä
  • Suunnittelijat: Sam Hecht ja Kim Colin
  • Takuu: 12 vuotta

Etkö löytänyt etsimääsi?
Tiesithän, että kauttamme on saatavissa edustamiemme brändien koko valikoimat, vaikka et löytäisikään tuotetta verkkosivuiltamme. Tutustu valmistajien tuoteluetteloihin tai tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.

Tilaa uutiskirjeemme