Herman Miller OE1 Workbox työkalulaatikko

Herman Miller OE1 Workbox on työkalulaatikko, jonka avulla työpiste pysyy järjestyksessä ja tavarat organisoituina. Workbox on suunniteltu sopimaan yhteen OE1 Trolleyn kanssa. Kätevä kahva helpottaa liikuttelua, ja halutessaan Worboxit voidaan pinota.

Workbox on valmistettu 99%:sta kierrätysmuovista ja värivaihtoehtoja on kolme: vaalea harmaa,  jään sininen ja tumma sininen.

OE1 Workspace Collection on suunniteltu muuntuvien työtilojen tarpeisiin. Suunnittelijat Sam Hecht ja Kim Colin loivat muunneltavuus mielessään tuoteperheen, joka on miellyttävä ja joustava käyttää sekä tarjoaa runsaasti valinnan varaa. OE1 lisävarusteet ja kalusteet ovat yhteensopivia keskenään tai yhdisteltävissä jo toimiston olemassa oleviin kalusteisiin. OE1 tuoteperheessä on helposti siirreltäviä kalusteita kuten hyllyjä, työpöytiä ja muita säilytysratkaisuja monitilatoimistoihin.


  • Koko: L 432mm S 229mm
  • Värit: Folkstone Grey (vaalea harmaa), Glacier (jään sininen), Nightfall (tumma sininen)
  • Suunnittelijat: Sam Hecht ja Kim Colin
  • Takuu: 12 vuotta

Etkö löytänyt etsimääsi?
Tiesithän, että kauttamme on saatavissa edustamiemme brändien koko valikoimat, vaikka et löytäisikään tuotetta verkkosivuiltamme. Tutustu valmistajien tuoteluetteloihin tai tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.

Tilaa uutiskirjeemme