NaughtOne

NaughtOne

NaughtOne on englantilainen kalustevalmistaja, jonka tuotteissa yhdistyy käytännöllisyys sekä kaunis ja yksinkertainen muotoilu, monipuolista värimaailmaa unohtamatta. NaughtOnen tuotteet ovat helppokäyttöisiä, korkealaatuisia ja innovatiivisia. NaughtOnen tuotteet soveltuvat erinomaisesti työpaikoille, oppimisympäristöihin, kahviloihin - minne ikinä haluat.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Valmistaja
Käyttökohde
Valaisintyyppi

Yhteensä 50 tuotetta

NaughtOne

NaughtOne on vuonna 2005 perustettu englantilainen kalustevalmistaja, jonka tuotteet soveltuvat erinomaisesti julkisiin tiloihin, oppimisympäristöihin, toimistoihin sekä ravintolaympäristöihin. Vuonna 2009 NaughtOne lanseerasi heidän merkittävimmän tuotteen – Hush-tuoteperheen, josta löytyy nojatuoleja ja sohvia. Brändin tuotevalikoimasta löytyy tuoleja, sohvia, pöytiä sekä säilytyskalusteita. Tutustu NaughtOnen virtuaaliseen showroomiin ja inspiroidu.

NaughtOne brändin suunnittelun lähtökohtana on tuotteiden kestävä kehitys, joka tarkoittaa, että jokaisessa suunnittelu- ja tuotantovaiheessa on otettu ympäristö huomioon. Laadukkaat materiaalit ja ajaton muotoilu takaavat tuotteiden pitkäikäisyyden. Tuotantotapa huomioi myös, että tuotteita on helppo verhoilla uudelleen. Kalusteet ovat kierrätettävissä uudelleen ja niiden valmistuksessa on käytetty ainakin osittain kierrätettyjä materiaaleja. NaughtOne on kuulunut vuodesta 2019 alkaen  Herman Miller -konserniin, joka omistaa brändin 100%:sti.

Tutustu NaughOnen koko valikoimaan valmistajan sivuilla.


Etkö löytänyt etsimääsi?
Tiesithän, että kauttamme on saatavissa edustamiemme brändien koko valikoimat, vaikka et löytäisikään tuotetta verkkosivuiltamme. Kauttamme on saatavissa myös kustomoituja erikoistuotteita. Tutustu valmistajien tuoteluetteloihin tai tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.

Back to top