Herman Miller Mirra 2 työtuolit KT Interiorin valikoimista.

Herman Miller Mirra2

Herman Miller Mirra2-työtuoli on suunniteltu mukautumaan istujan liikkeisiin erityisen herkästi. Työtuolin on suunnitellut suunnittelutoimisto Studio 7.5. yhdessä Herman Millerin kanssa. Tuoli on designiltaan kevyt ja siro runsaista ominaisuuksistaan huolimatta. Tuolin suunnittelussa on erityisesti kiinnitetty huomiota selkänojan muotoiluun sekä funktionaalisuuteen, ja tuotekehityksessä on pyritty käyttämään mahdollisimman vähän materiaalia ja käytetystä materiaalista mahdollisimman suuri osa on korvattu kierrätetyillä materiaaleilla. Kaikilla Herman Miller -työtuoleilla on 12 vuoden takuu.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Valmistaja
Käyttökohde
Valaisintyyppi

Näytetään tulokset (3 kpl)

Etkö löytänyt etsimääsi?
Tiesithän, että kauttamme on saatavissa edustamiemme brändien koko valikoimat, vaikka et löytäisikään kaikkia tuotteita verkkosivuiltamme. Kauttamme on saatavissa myös kustomoituja erikoistuotteita. Tutustu valmistajien tuoteluetteloihin tai tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.

Työtuolien esittely- ja testausaika (yksityisasiakkaat)
Voit varata ajan tapaamiseen työtuoliasiantuntijamme kanssa. Tapaamisessa kartoitamme toiveitasi ja tarpeitasi työtuolin osalta, ja esittelemme työtuolien ominaisuuksia, jotta löydät sinulle parhaimman vaihtoehdon.

Tilaa työtuoli koekäyttöön yritykselle
Työtuolien hankkiminen toimistoon tai muuhun toimitilaan voi olla hankalaa ja suosittelemmekin aina testaamaan työtuolimalleja ennen hankintapäätöstä. Tarjoamme yrityksille helpon tavan tutustua ergonomisiin työtuoleihin toimittamalla työtuolimalleja testikäyttöön veloituksetta. Tutustu palveluumme >

Back to top