Ajankohtaista, Valaistus

Grok Lighting osaksi LEDS C4:n mallistoa

25.1.2022, KT Interior

Valaisinbrändien yhdistyminen laajentaa LEDS C4:n mallistoa

Espanjalainen Grok -brändi on yhdistynyt LEDS C4 -brändin kanssa. 25.1.2022 alkaen Grok -valaisimet löytyvät Leds C4:n mallistosta. KT Interiorin kautta on saatavissa kaikki Grok -malliston tuotteet, jotka löytyvät nyt LEDS C4:n Decorative-mallistosta. Lisäksi LEDS C4 valmistaa kustomoituja erikoistuotteita. KT Interiorin showroomilla on nähtävissä runsaasti LEDS C4-malliston valaisimia.

Tutustu Leds C4:n tuotteisiin >>

Espanjalainen LEDS C4-valaisinvalmistaja

LEDS C4:llä on yli neljänvuosikymmenen kokemus valaistustuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Innovatiivisuus ja viimeistely takaavat LEDS C4-valaisimien täyttävän vaativammankin olosuhteen vaatimukset. Valaisinvalikoimassa on runsaasti sisustuksellisia valaisimia, ulkovalaisimia sekä teknisiä valaisimia. Tuotteet soveltuvat niin suurempiin kuin pienempiin projektikohteisiin, ja laajasta valaisinvalikoimasta löydät vaihtoehtoja monelaisiin käyttötarkoituksiin: julkisiin tiloihin, toimistoihin, hotelleihin, ravintoloihin ja kotiympäristöön. LEDS C4 valmistaa myös räätälöityjä valaisimia ja maalaus erikoisväriin onnistuu vaivatta.

LEDS C4:n suunnittelussa ja valaisimissa yhdistyvät innovatiivisuus ja moderni LED-teknologia. Aikaa kestävissä design-valaisimissa yhdistyvät veistoksellinen muotokieli ja tuotteen laatu. LEDS C4:n valaisimilla on 5 vuoden takuu.

 

LEDS C4:n vuoden 2022 tuote-esitteet

Decorative Collection 2022 -tuote-esite sisältää:

  • Sisustukselliset valaisimet
  • Grok-malliston valaisimet

 

 

Architectural Collection 2022 -tuote-esite sisältää:

  • Tekniset valaisimet
  • Ulkovalaisimet

 


LEDS C4

LEDS C4 on espanjalainen valaisinvalmistaja. Korkealuokkalaiset ja edistykselliset LEDS C4:n valaisimet ihastuttavat modernilla muotoilulla sekä huipputeknologialla. Innovatiivisuus ja viimeistely takaavat LEDS C4-valaisimien täyttävän vaativimpienkin olosuhteiden vaatimukset. Valaisinvalikoimassa on runsaasti sisustuksellisia valaisimia, ulkovalaisimia sekä teknisiä valaisimet. Tuotteet soveltuvat niin suurempiin kuin pienempiin projektikohteisiin, ja laajasta valaisinvalikoimasta löydät vaihtoehtoja monenlaisiin käyttötarkoituksiin: julkisiin tiloihin, toimistoihin, hotelleihin, ravintoloihin ja kotiympäristöön. LEDS C4 valmistaa myös räätälöityjä valaisimia ja maalaus erikoisväriin onnistuu vaivatta.

 


Ota yhteyttä