Voimassa 18.1.2021 alkaen


Verkkokaupan toimitustavat koskevat vain KT Interior Oy:n verkkokaupan toimituksia

Toimitusaika

Varastossa olevien tuotteidemme toimitusaika Manner-Suomeen on noin 1–7 arkipäivää. Muiden verkkokaupassamme tilattavissa olevien tuotteiden toimitusajat on mainittu tuotteen tiedoissa.

Toimitustavat

Kunkin tuotteen mahdolliset valittavana olevat toimitustavat näet tuotteen oston yhteydessä kassalla.

Ovelle toimitus

Toimitamme työtuolit ja muut isommat tuotteet pyytämääsi osoitteeseen ovelle kuljetuskumppanimme palveluna kaikkialle Suomessa.

Kuriiritoimitus

Kuriiritoimitus tapahtuu tilaamaasi osoitteeseen ovelle.

Nouto varastosta

Tuotteen voi noutaa varastostamme Helsingin Konalassa. Tarkemman nouto-osoitteen saat asiakaspalvelustamme tehtyäsi tilauksen.

Nouto Postin pakettiautomaatista

Voit tilata tuotteesi Postin pakettiautomaattiin. Lähimmät pakettiautomaatit listataan ilmoittamasi postinumeron perusteella. Saat tekstiviestin, kun paketti on noudettavissa. Älä poista viestiä, sillä se sisältää koodin, jota tarvitset noutaessasi paketin. Saat viestissä myös tiedon, kuinka kauan pakettiasi säilytetään automaatissa.

Nouto Postista

Voit noutaa tilaamasi tuotteet Postin palvelupisteestä. Valittavissa olevat palvelupisteet listataan ilmoittamasi postinumeron perusteella. Saat ilmoituksen paketin saapumisesta tekstiviestillä. Voit seurata paketin kulkua Postin lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiisi, kun olemme lähettäneet tilauksesi. Noutaessasi lähetystä ota mukaan henkilöllisyystodistus ja Postin lähetystunnus.

Palauttaminen

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Halutessasi palauttaa tilaamasi tuotteen, olethan aina yhteydessä verkkokauppamme asiakaspalveluun

sähköpostitse: verkkokauppa@ktinterior.fi
puhelimitse numeroon: 010 235 1900

 

Back to top