Työtuolin koekäyttö yritykselle

Tarjoamme yrityksille helpon tavan tutustua ergonomisiin työtuoleihin toimittamalla työtuolimalleja testikäyttöön.
Testikäyttö on veloitukseton ja hoidamme toimituksen pääkaupunkiseudulla sekä Turun, Tampereen ja Lahden seuduilla.
Showroomillamme Ruoholahdessa on nähtävänä ja testattavana kaikki erilaiset työtuolimalli, joten voit tulla tutustumaan työtuolimalleihin myös näyttelyymme. Nähtävänä on paljon väri- ja materiaalivaihtoehtoja, joiden avulla työtuoli voidaan räätälöidä soveltuvaksi tilaan. Sovithan ajan showroomillemme etukäteen.

Miten palvelumme toimii?

  • Tutustu työtuolimalleihin ja valitse suosikkisi.
  • Täytä lomake ja valitse suosikkisimallisi testikäyttöön.
  • Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian lomakkeen täytön jälkeen sopiakseen työtuolien toimitusajankohdan.
  • Työtuolimallit toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen.
  • Työtuolimallien testaus – saat tarvittavan ajan työtuolien testaamiseen. Opastamme tarvittaessa työtuolien säätö-ominaisuuksien käytössä oikeanlaisen ergonomian saavuttamiseksi. Työtuolimallien palautus on veloituksetonta.
  • Pyydä tarjous haluamasti määrästä työtuoleja.
Herman Miller kalusteet ja työtuolit KT Interiorin valikoimasta.

Herman Miller on yhdysvaltalainen kalustevalmistaja, joka on tunnettu erityisesti ergonomisista designtyötuoleista. Herman Millerin tuotevalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset työtuolit, loungekalusteet, toimistokalusteet sekä valaisimia, joista kaikki soveltuvat niin julkitiloihin kuin kotiinkin. Esteettisten ja viimeisteltyjen tuotteiden takana on pitkä tuotekehitysprosessi sekä tutkimustyö yhdessä suunnittelijoiden ja ergonomia-asiantuntijoiden kanssa. Herman Miller on kalustesuunnittelun edelläkävijä, sillä kalusteiden suunnittelutyö ei pelkästään ulotu visuaalisiin tekijöihin vaan suunnittelutyössä on huomioitu käytettävyys, ergonomisuus, kestävyys sekä vihreät arvot.

Onko sinulla kysyttävää palvelustamme
tai pohditko mikä olisi paras työtuolimalli tarpeisiisi?

Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse ja kysy lisätietoja.

KT Interior, Antti Neuvonen.

Antti Neuvonen
Työtuoliasiantuntija, myynti
antti.neuvonen@ktinterior.fi
+358 (0)40 191 7340

 

Back to top