Herman Miller OE1 Mobile valko-/ muistitaulu

Herman Miller Mobile valko- tai muistitaulu on kevyt ja helposti siirreltävissä oleva taulu projektityöskentelyn avuksi. Mobile -taulua on helppo liikutella pyörien avulla paikasta toiseen. Lukittavat pyörät varmistavat, että taulu pysyy paikallaan. Useammat Mobile -taulut voidaan kätevästi laittaa yhteen limittäin, jolloin ne eivät vie turhaa tilaa silloin kuin niitä ei tarvita. Kevyt taulu on helppo nostaa jalustasta pois, jolloin taulun voi asettaa esimerkiksi seinälle erikseen tilattaviin kiskoihin. Mobile taulua on saatavana valkoisena kirjoitustauluna tai kankaisena muistitauluna.

OE1 Workspace Collection on suunniteltu muuntuvien työtilojen tarpeisiin. Suunnittelijat Sam Hecht ja Kim Colin loivat muunneltavuus mielessään tuoteperheen, joka on miellyttävä ja joustava käyttää sekä tarjoaa runsaasti valinnan varaa. OE1 lisävarusteet ja kalusteet ovat yhteensopivia keskenään tai yhdisteltävissä jo toimiston olemassa oleviin kalusteisiin. OE1 tuoteperheessä on helposti siirreltäviä kalusteita kuten hyllyjä, työpöytiä ja muita säilytysratkaisuja monitilatoimistoihin.


  • Mitat: L914, S432, K1905 mm
  • Lukittavat pyörät
  • Tauluosa: valkoinen kirjoitustaulu tai kankainen muistitaulu
  • Suunnittelijat: Sam Hecht ja Kim Colin
  • Takuu: 12 vuotta

Etkö löytänyt etsimääsi?
Tiesithän, että kauttamme on saatavissa edustamiemme brändien koko valikoimat, vaikka et löytäisikään tuotetta verkkosivuiltamme. Tutustu valmistajien tuoteluetteloihin tai tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.

Tilaa uutiskirjeemme