KT Interior on ammattilaisen asiantuntijakumppani
— autamme rakentamaan toimivan työtilan!

 

KT Interior on valaistukseen ja toimistokalusteisiin erikoistunut asiantuntijayritys. Maahantuomme julkitila-, toimisto-, ravintola-, ja hotellikäyttöön suunniteltuja kalusteita ja valaisimia. Vakiovalikoiman lisäksi voit räätälöidä ja suunnitella myös haluamiasi tuotteita – mittatilauskalusteet sekä erikoisvalaisimet saat helposti kauttamme. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa projektisi vaiheissa.

Tuotteet

Tuotteemme soveltuvat käytettäväksi julkisten tilojen sekä yksityisten tilojen sisustamiseen ja valaistukseen. Valikoimistamme löytyy valaistustuotteita, huonekaluja, ergonomiaa parantavia kalusteita, innovatiivisia työtuoleja ja muita valikoituja toimistokalusteita. Kaikkien edustamiemme brändien tuotevalikoimat ovat saatavissa kauttamme.

Olemme innovatiivisten Herman Miller -kalusteiden maahantuoja. Maailman parhaiksi työtuoleiksi usein tituleeratut HermanMiller –työtuolit voimme toimittaa asiakkaallemme nopeasti suoraan varastostamme Suomesta.

 

Asiantuntijamme

Palveluksessasi ovat asiantuntijat, jotka auttavat sinua valitsemaan tilaan oikeanlaiset valaistus- ja sisustusratkaisut sekä erikoisratkaisut toiveidesi mukaan. Huolellisesti suunniteltu valaistus ja sisustus viimeistelevät tilan ja on keskeinen osa työympäristön toimivuutta ja ergonomiaa.

 

Showroomimme sijaitsee Salmisaaressa, osoitteessa Energiakuja 3, 00180 Helsinki.
Palvelemme sinua sopimuksen mukaan, tervetuloa tutustumaan!

Projektimyynti

Olemme asiantunteva kumppanisi projekteissasi

KT Interiorin projektimyynti on asiantuntijakumppanisi valaistus- ja projektisisustamisessa. Autamme arkkitehtia ja sisustusarkkitehtia sekä sähkö -ja valaistussuunnittelijaa toteuttamaan asiakkaalleen parhaan mahdollisen ratkaisun.

KT Interiorista löydät ratkaisut toimitilan kalustamiseen sekä valaistukseen. Ratkaisumme toteutetaan edustamiemme valmistajien korkealaatuisilla vakio- ja erikoisratkaisuilla tarpeenne mukaan, niin suurempiin kuin pienempiin kokonaisuuksiin – kysy lisää projektimyynnistä!

Naughtone hudson naulakko ja pullman nojatuoli

Kalustusratkaisut

Ratkaisut julkisiin tiloihin ja kotitoimistoihin

Valikoimistamme löytyy kalusteratkaisut monitilatoimistoihin, perinteisiin toimistoihin, aulatiloihin, kirjastoihin ja useat kalusteet toimivat erinomaisesti myös yksityisissä tiloissa. Kalusteet toimitetaan käyttövalmiina asiakkaan tiloihin toimitettuna. Kauttamme saat asennuspalvelut, käyttökoulutuksen sekä huoltopalvelun.

Toimimme innovatiivisten Herman Miller -kalusteiden ja työtuolien valtuutettu jälleenmyyjänä. Valikoimistamme löytyy mm. monitilatyöympäristöjen suunnittelua tukevia ratkaisuja, sekä akustoivia kalusteita parantamaan avotoimistojen äänimaailmaa. Erinomainen työergonomia ja tuotteiden elinkaaren ympäristökuormituksen minimointi ovat edustuksiemme vahvuuksia.

 

regent Purelite

Valaistusratkaisut

Valaistusratkaisuiden valikoimamme on vapaasti räätälöitävissä ja yhdisteltävissä. Kauttamme saat valaistuslaskennan, asennuksen tukipalvelut sekä valaistuskoulutuksen.

Autamme suunnittelijaa ja käyttäjää löytämään tilaan oikeanlaisen valaistuksen, joka tukee tilan käyttötarpeita.
Edustamiemme brändien korkealaatuisilla tuotteilla on helppo toteuttaa näköergonominen ja energiataloudellinen toimistovalaistus.
Räätälöitävien vakiotuotteidemme lisäksi teetämme myös erikoisratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Tuotteiden valmistusprosesseissa ja materiaalivalinnoissa huomioidaan ympäristövaikutukset.

 

Brändit

Valikoidut kumppanimme maailmalta

Olemme valinneet kumppaneiksemme kansainvälisesti tunnettuja brändejä, jotka ovat arvostettuja perustuen tekniseen osaamiseen, muotoiluun ja ympäristön kunnioittamiseen. Kaikkien edustamiemme brändien tuotevalikoimat ovat kokonaisuudessaan saatavissa kauttamme – kysy lisää projektimyynnistä! Useiden edustamiemme brändien valikoimista löytyy useita designpalkittuja tuotteita.

Kalustevalmistajat: Herman Miller, Naughtone, Horreds, Narbutas, Hyllteknik
Valaisinvalmistajat: Leds C4, Grok, Regent, Planet Lighting, Schmitz-Wila, JLC-Tech, Atomis, ES-System

Verkkokauppa

Yritys- ja yksityisasiakkaille

Verkkokauppamme palvelee niin yritys-, kuin yksityisasiakkaita. Työhyvinvoinnin edistäminen on meille tärkeää ja olemme koonneet verkkokauppaamme valikoiman parhaimpia työtuolimalleja sekä työergonomiaa parantavia tuotteita, jotka soveltuvat toimisto-, kuin kotitoimistoympäristöön. Valaistustuotteiden valikoimasta löytyy niin työpisteille soveltuvia valaismia sekä sisustuksellisia desingvalaisimia. Haluamme mahdollistaa työhyvinvoinnin kaikille, työskentelit sitten toimistolla tai kotitoimistolla. Verkkokauppamme valikoiman lisäksi edustamiemme brändien tuotevalikoimat ovat kokonaisuudessaan saatavissa kauttamme.

Siirry verkkokauppaan

Tilaa uutiskirjeemme

Back to top