Takuu

Voimassa 18.1.2021 alkaen


Kaikilla tuotteillamme on materiaalitakuu.

Mahdollisissa takuu/reklamaation tapauksissa ole aina ensin yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse verkkokauppa@ktinterior.fi. Voit edesauttaa käsittelyä liittämällä viestiisi:

  1. kuvan kalusteesta
  2. kuvan ongelmakohdasta tai rikkoutuneesta osasta
  3. tuotteen nimi ja mahdollinen koodi
  4. kopio ostokuitista


Kalusteet, t
akuuajat valmistajittain


Herman Miller


HermanMiller työtuolien ja suurimman osan muista kalusteista materiaalitakuu on 12 vuotta pitäen sisällään mm. tuolien verkkokangasmateriaalit (Lyris 2, AireWeave 2, Pellicle ja Sayl 3D-tulostettu selkäverkko), kangasverhoilumateriaalit: Balance, Leather, MCL Leather, Mercer ja Rhythm, nahka- ja vinyylikäsinojat sekä kaasujousen. Muiden verhoilumateriaalien takuu on 5 vuotta, takuut mainittu myös tuotetiedoissa. HermanMiller valaisinten takuuaika on 2 vuotta.

 

Horreds


10 vuotta kalusteiden puu ja metalliosille ja 5 vuotta sähkösäätöisten työpöytien jaloille sekä 1 vuoden työpöytien verhoilluille seinäkkeille ja muille lisäosille, kuten lukot, saranat, sähköiset osat, lamput sekä asiakkaan toiveesta muokatut kalusteet. Takuu kattaa tuotannolliset virheet tuotteen normaalin käytön yhteydessä.

 

Naughtone


Nauhgtone tuotteilla yleinen takuuaika on 10 vuotta. naughtone takuu koskee tuotteen alkuperäistä ostajaa siten, ettei tuotteissa ole materiaali- ja valmistusvirheitä. Seuraavilla naughtone tuotteilla takuuaika on 5 vuotta: pinottavien tuolien, metallisten tuolikehysten, tuolien säätömekanismit, korkeuden säätömekanismit ja pneumaattiset sylinterit, puuviilu- ja matalapainelaminaattipinnat, uretaani- ja puureunakäsittelyt, verhoilu / räätälöinti ja paljas puu kehykset. Nauhgton tuotteissa käytettävien verhoilumateriaalien kuten kankaiden ja nauhojen takuuajat määrätytyvät ko. valmistajien takuuaikojen mukaisesti.

 

Narbutas


Takuu on 5 vuotta, poikkeukset ilmoitetaan tuotetiedoissa.

 

Valaisimet

Seuraavien valaisinvalmistajien valaisimilla takuuaika on 5 vuotta: Atomis, ES-System, Helestra, Grok, Leds-C4, JLC-Tech, Planet Lighting, Regent, Schmitz-Wila, Wege-Licht. Herman Miller valaisinten takuuaika on 2 vuotta.

 

Lisätietoja takuuasioista: KT Interior Oy, info@ktinterior.fi

Back to top