Herman Miller OE1 Trolley säilytin

Herman Miller Trolley -säilytin on monikäyttöinen ja käytännöllinen kaluste, joka sopii kaikkiin tiloihin kalusteen ajattoman muotoilun ansiosta. Trolley toimii tavaroiden lisäsäilytyspaikkana esimerkiksi työpöydän alla. Trolley-säilytin mahtuu pieneenkin tilaan ja sitä on helppo liikutella pyörien avulla. Säilytin on saatavissa myös ilman pyöriä. Trolley -säilytin on kaksitasoinen ja lisävarusteet voit räätälöidä oman maun mukaan. Trolley on saatavana yksittäisenä säilyttimenä tai vaihtoehtoisesti kaksi Trolleyta voidaan integroida yhteen. Tuotteesta saatavana useita värivaihtoehtoja, joten se sopii moneen sisustustyyliin. Trolley on hyvä valinta minne tahansa, missä tarvitaan lisää säilytystilaa ja se sopii niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Käytä sivupöytänä, istuimena tai liikuteltavana säilytystilana.

OE1 Workspace Collection on suunniteltu muuntuvien työtilojen tarpeisiin. Suunnittelijat Sam Hecht ja Kim Colin loivat muunneltavuus mielessään tuoteperheen, joka on miellyttävä ja joustava käyttää sekä tarjoaa runsaasti valinnan varaa. OE1 lisävarusteet ja kalusteet ovat yhteensopivia keskenään tai yhdisteltävissä jo toimiston olemassa oleviin kalusteisiin. OE1 tuoteperheessä on helposti siirreltäviä kalusteita kuten hyllyjä, työpöytiä ja muita säilytysratkaisuja monitilatoimistoihin.

  • Mitat: L508 S279 K559 mm (yksittäinen -versio)
  • Jalat: tassuilla tai pyörillä
  • Rungon väri: valkoinen, studio white, folkstone grey, musta, glacier, nightfall, canyon, oliivinvihreä, satin alumiini, graphite
  • Lisävarusteet: istuinpehmuste, kynälokerikko, huopapehmuste, kassikoukku
  • Muut versiot: rinnakkain tai peräkkäin kytketyt säilyttimet, käytettävyys samalta puolelta tai jaettavissa kahdelle eri puolelle säilytintä
  • Suunnittelijat: Sam Hecht ja Kim Colin
  • Takuu: 12 vuotta

Etkö löytänyt etsimääsi?
Tiesithän, että kauttamme on saatavissa edustamiemme brändien koko valikoimat, vaikka et löytäisikään tuotetta verkkosivuiltamme. Tutustu valmistajien tuoteluetteloihin tai tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.

Tilaa uutiskirjeemme