Herman Miller Passport työpöytä

Herman Miller Passport-työpöytä on pienikokoinen monitoimipöytä, joka soveltuu kokonsa ansioista monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Passport-pöytä toimii matalana vaikkapa sohva- tai sivupöytänä, mutta muuntautuu myös korkeussäätyväksi ja ergonomiseksi työpisteeksi kaasujousen avulla esimerkiksi avotoimistoon tai auditorio- ja luentotiloihin. Pyörillä varustettuna työpöydän saa helposti liikuteltua paikasta toiseen. Passport-työpöytä on erinomainen ratkaisu tiloihin, joissa on vain vähän tilaa, mutta jotka tarvitsevat ergonomisen ja muuntautuvan työpisteen ratkaisun. Yksityisyyttä voi luoda valitsemalla työpöydän ympärille akustoivan seinäkkeen.

Runsas valikoima värejä ja kalusteen muokattavuus antaa mahdollisuuden ilmentää yrityksen brändiä tai määrittää tiimitilat eri värein. Valitse tilaasi soveltuva ratkaisu!

OE1 Workspace Collection on suunniteltu muuntuvien työtilojen tarpeisiin. Suunnittelijat Sam Hecht ja Kim Colin loivat muunneltavuus mielessään tuoteperheen, joka on miellyttävä ja joustava käyttää sekä tarjoaa runsaasti valinnan varaa. OE1 lisävarusteet ja kalusteet ovat yhteensopivia keskenään tai yhdisteltävissä jo toimiston olemassa oleviin kalusteisiin. OE1 tuoteperheessä on helposti siirreltäviä kalusteita kuten hyllyjä, työpöytiä ja muita säilytysratkaisuja monitilatoimistoihin.


  • Mitat:  K 686mm–1143mm / L 686mm / S 508mm
  • Jalustan materiaali: metalli
  • Pöytätason materiaali: melamiini tai melamiini vanerireunalla
  • Pöytätason väri: valkoinen, studio white, folkstone grey, onyx grey, natural walnut (pähkinä), smoked cherry, halifax oak, napoli oak, light ash
  • Rungon värit: studio white, musta, glacier, canyon, nightfall, olive, Folkstone harmaa
  • Optiona: Laukkukoukku, akustoiva seinäke, pyörät
  • Akustoivan huopaseinäkkeen värit: cool grey, dark grey, charcoal, bayou, canyon, nightfall, dark gree
  • Takuu: 12 vuotta

Etkö löytänyt etsimääsi?
Tiesithän, että kauttamme on saatavissa edustamiemme brändien koko valikoimat, vaikka et löytäisikään tuotetta verkkosivuiltamme. Tutustu valmistajien tuoteluetteloihin tai tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.

Tilaa uutiskirjeemme