Herman Miller OE1 Personal Hoodie

Herman Miller OE1 Personal Hoodie on yksityisyyttä antava ja ääntävaimentava ”huppu”, joka luo yksityisyyttä käyttäjälle ja antaa keskittymiseen tarvittavaa rauhaa avoimessa tilassa. Hoodie on erinomainen avoimissa tiloissa, joissa tarvitaan työskentelyrauhaa. Hoodien alla on aukko, josta virtajohdon saa vietyä kätevästi läpi. Jopa kuusi Hoodieta voidaan käytön jälkeen laittaa sisäkkäin, jolloin tila pysyy siistinä.

Värejä on saatavana kaksi, vaalea harmaa sekä tumma sininen. Hoodie on valmistettu 60%:sta kierrätysmuovista.

OE1 Workspace Collection on suunniteltu muuntuvien työtilojen tarpeisiin. Suunnittelijat Sam Hecht ja Kim Colin loivat muunneltavuus mielessään tuoteperheen, joka on miellyttävä ja joustava käyttää sekä tarjoaa runsaasti valinnan varaa. OE1 lisävarusteet ja kalusteet ovat yhteensopivia keskenään tai yhdisteltävissä jo toimiston olemassa oleviin kalusteisiin. OE1 tuoteperheessä on helposti siirreltäviä kalusteita kuten hyllyjä, työpöytiä ja muita säilytysratkaisuja monitilatoimistoihin.


  • Koko: K 432mm , L 686mm
  • Värit: Heathered Alpine (vaalea harmaa), Heathered Twilight (tumman sininen)
  • Suunnittelijat: Sam Hecht ja Kim Colin
  • Takuu: 12 vuotta

Etkö löytänyt etsimääsi?
Tiesithän, että kauttamme on saatavissa edustamiemme brändien koko valikoimat, vaikka et löytäisikään tuotetta verkkosivuiltamme. Tutustu valmistajien tuoteluetteloihin tai tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.

Tilaa uutiskirjeemme