Regent

Regent on vuonna 1908 perustettu perheyritys ja Sveitsin johtava valaisinvalmistaja, joka on tunnettu korkeasta laadusta. Regentin tuotteet keskittyvät julkitilavalaistukseen, jossa korkean laadun lisäksi ominaista on viimeistelty selkeä muotoilu ja huipputeknologian mukainen valon laatu. Vastuullisuus-arvojen ytimessä yhtenä arvona on energiataloudellisuus, joka on keskeisessä roolissa niin tuotteissa kuin tuotantolaitoksissa.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Valmistaja
Käyttökohde
Valaisintyyppi

Näytetään tulokset (30 kpl)

 

Regent on sveitsiläinen valaisinvalmistaja, joka kuuluu Euroopan johtaviin valaisinvalmistajiin. Regentin tiukimmatkin laatukriteerit täyttävät valaisimet ovat hyvin viimeisteltyjä ja laadukkaita. Valaisimien valontuotto on aina laadukasta ja panostus tuotekehitykseen takaa markkinoiden energiatehokkaimmat tuotteet.

Regentin vastuullis-arvojen ytimessä on tuotteiden energiatehokkuus, tuotteiden modulaarisuus ja pitkä elinikä. Valaisimet tuottavat suurimman osan ympäristöpäästöistään elinkaarensa käyttövaiheessa, on energiatehokkuus yksi tärkeimmistä valintakriteereistä, kun halutaan tehdä vastuullinen valaisimien valinta.

Suurin osa Regentin valaisimista on saanut ulkoisen sertifiointijärjestö Minergie®-sertifikaatin. Minergie® on sveitsiläinen standardi uusille ja saneeratuille rakennuksille, jonka painopisteenä on asukkaiden mukavuus kotona ja työpaikalla sekä energiatehokkuus. Laatumerkki myönnetään rakennuksille, palveluille ja tuotteille, jotka täyttävät standardin tiukat energiatehokkuus vaatimukset ja laatukriteerit.

Tutustu Regentin koko valikoimaan valmistajan sivuilla.


Etkö löytänyt etsimääsi?
Tiesithän, että kauttamme on saatavissa edustamiemme brändien koko valikoimat, vaikka et löytäisikään tuotetta verkkosivuiltamme. Kauttamme on saatavissa myös kustomoituja erikoistuotteita. Tutustu valmistajien tuoteluetteloihin tai tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.


Back to top