Herman Miller Paragraph säilytysratkaisut

Herman Miller on pohtinut ihmisten työskentelytavan ja varastoinnin välistä yhteyttä yli 80 vuoden ajan. Gilbert Rohden, Geroge Nelsonin ja Robert Propstin ajattelu sekä mallit ovat perusta ihmiskeskeiselle säilytyssuunnittelulle. Paragraph on säilytysjärjestelmä, joka on suunniteltu olemaan sekä relevantti, että tuottava nykyaikaisella työpaikalla. Paragraph säilytysjärjestelmästä löytyy joustavasti ratkaisu moneen säilytystarpeeseen, perinteisten kansioiden säilytyksestä henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämiseen vaikka monitilatoimiston lokerikossa.

Nykyajan toimistossa ihmiset liikkuvat enemmän ja digitaalisesta tai pilvipohjaisesta tallennustilasta on tullut normi. Tämä on muuttanut säilytysratkaisujen käyttötarkoitusta: ihmisten on säilytettävä henkilökohtaisia tavaroita kuten kenkiä, pyöräilykypäriä, kuntosalipakkauksia ja välipaloja papereidensa ja tiedostojensa rinnalla. Paragaraph tarjoaa tähän säilytysratkaisun, joka vastaa molempiin tarpeisiin käyttämällä perinteisiä kaappeja ja laatikoita avohyllyjen sekä kaappien rinnalla.

Monipuolinen väri- ja materiaalivalikoima sekä arkkitehtoninen muotoilu auttaa luomaan innostavia ja toimivia tiloja.


Etkö löytänyt etsimääsi?
Tiesithän, että kauttamme on saatavissa edustamiemme brändien koko valikoimat, vaikka et löytäisikään tuotetta verkkosivuiltamme. Tutustu valmistajien tuoteluetteloihin tai tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.

Tilaa uutiskirjeemme