Caper

Caper on suunniteltu niin sanotuksi jokatilan istuimeksi eli se sopii sivutuoliksi, kevyeksi työtuoliksi, neuvottelutilan, kahvilan, tai taukotilan tuoliksi. Se on täydellinen valinta tilaan, jossa tarvitaan ergonomista, mukavaa mutta kevyttä ja sisustukseen mukautuvaa istuinta.

Käyttötarkoituksesta riippuen Caper tuolia on saatavana korkeussäätöisenä pyörillä sekä perinteisellä jalkaristikolla, pyörillä tai ilman. Tuoli on kevytrakenteinen ja helppo siirtää paikasta toiseen. Caperin istuin ja selkänoja ovat reikäistä muotoiltua polypropeenia, joka on hengittävää ja mukautuu istujaan. Lisävarusteena pehmeä FLEXNET-verkkoistuin, joka on tehty erityismateriaaleista lisäten istumamukavuutta. Caper tuolissa on ergonominen tuki, se jakaa istujan painon tasaisesti tuolille eikä istuinosan pyöreä pehmeä reunus paina jalkoja. Ergonomisien ominaisuuksien ansiosta tuolilla voi istua pitkiäkin aikoja.

Caper on muuntautumiskykyinen tuoli, josta on saatavana useita eri värivaihtoehtoja. Tuolin ilmava ja tyylikäs suunnittelu muuntautuu moneksi aivan kuten valittavissa oleva värimaailma, pehmeistä luonnonläheisistä väreistä voimakkaampiin sävyihin.

Kierrätettävyys 95%
Design by Jeff Weber