Ajankohtaista, Toimisto

Toimistotuolit erilaisille työpisteille -webinaari

22.8.2022, KT Interior

Toimistotuolit erilaisille työpisteille

Webinaarin tallenne katsottavissa nyt.

KT Interior järjestää webinaarin erilaisten työpisteiden toimistotuoli- ja kalusteratkaisuista tiistaina 20.9. klo 13-14. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja oppimaan millaisilla toimistotuoliratkaisuilla parannetaan työtehoa ja mihin työtuolin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota. Webinaarissa saat kattavan perehdytyksen Herman Millerin työ- ja toimistotuolien eroavaisuuksista, ominaisuuksista sekä valmistajan suunnittelufilosofiasta. Webinaarin jälkeen tiedät tuolimallien eroavaisuudet, ja osaat valita käyttötarkoituksen mukaisen tuolimallin sekä saat inspiraatiota erilaisten neuvottelu- ja projektitilojen kalustamiseen.

Webinaarin agenda:

  • Herman Millerin erilaiset työtuolimallit, niiden ominaisuudet ja mihin käyttötarkoituksiin ne soveltuvat
  • Millainen on ergonominen ja hyvinvointia lisäävä työpiste, sijaitsi se kotona tai konttorilla
  • Ideoita ja inspiraatiota erilaisten ja muuttuvien työpisteiden kalusteratkaisuihin

Webinaarin järjestänä toimii KT Interior ja webinaarin asiantuntijana puheenvuorossa on KT Interiorin työtuoliasiantuntija Antti Neuvonen.  

Kenelle: Webinaari on suunnattu toimitilojen muutoksien parissa työskenteleville henkilöille, kuten suunnittelijoille, henkilöstöhallinnon asiantuntijoille ja -johtajille, toimitilojen johtajille sekä niistä vastaaville henkilöille ja kaikille niille, jotka haluavat panostaa työntekijöiden työhyvinvointiin oikeanlaisilla työpisteiden ratkaisuilla ja kuulla millaisia työtuoliratkaisuja on olemassa.

Tule mukaan kuuntelemaan ja oppimaan millaisia kalusteratkaisuja valikoimastamme löytyy, ja millaisiin ympäristöihin ne soveltuvat.

Webinaari on suomenkielinen.

Katso webinaarin tallenne:

 


Herman Miller kalusteet maahantuo KT Interior.
Herman Miller on yhdysvaltalainen kalustevalmistaja, joka on tunnettu erityisesti ergonomisista designtyötuoleista. Herman Millerin tuotevalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset työtuolit, loungekalusteet, toimistokalusteet sekä valaisimia, joista kaikki soveltuvat niin julkitiloihin kuin kotiinkin. Esteettisten ja viimeisteltyjen tuotteiden takana on pitkä tuotekehitysprosessi sekä tutkimustyö yhdessä suunnittelijoiden ja ergonomia-asiantuntijoiden kanssa. Herman Miller on kalustesuunnittelun edelläkävijä, sillä kalusteiden suunnittelutyö ei pelkästään ulotu visuaalisiin tekijöihin vaan suunnittelutyössä on huomioitu käytettävyys, ergonomisuus, kestävyys sekä vihreät arvot.