Ajankohtaista, Uutuudet

Uutuus – Herman Miller Zeph-työtuoli

14.7.2022, KT Interior

Tänä kesänä Herman Miller on tuonut markkinoille aivan uudenlaisen työtuolin jo ennestään monipuoliseen mallistoonsa. Uutuus työtuoli Zeph soveltuu erinomaisesti esimerkiksi toimisto- ja neuvottelutiloihin, joissa tuolilta vaaditaan joustavuutta ja mukavuutta mahdollisimman vähillä säädöillä. Modernin ulkomuodon ansiosta tuoli soveltuu erinomaisesti myös kotitoimiston sisustukseen.

Zeph-työtuoli on yhdistelmä estetiikkaa sekä modernia, tutkimuksiin perustuvaa ergonomista muotoilua. Herman Miller Zeph -työtuolin edistyksellinen, mutta yksinkertainen muotoilu tarjoaa enemmän vähemmällä: enemmän mukavuutta, värejä sekä tyyliä ja se on valmistettu vähemmillä komponenteilla, edulliseen hintaan. Tuolin kineettinen istuinosa sekä korkeudensäätö takaavat hyvän ergonomian käyttäjälle. Zeph-työtuolissa istuminen tuntuu luonnolliselta, sillä istuinosa myötäilee istumisen aikana tapahtuvaa liikettä. Istuinkorkeuden säätö takaa istuinmukavuuden. Tuolin runko on metallia ja istuinosa on valmistettu miellyttävästä ja helposti puhtaana pidettävästä polypropyleenista. Työtuoli on saatavana ilman käsinojia tai kiinteillä käsinojilla. Työtuoli Zeph on Studio 7.5:n suunnittelema.


Zeph-työtuoli soveltuu monenlaisiin ympäristöihin kuten neuvottelutilaan.

Herman Miller Zeph - uutuus työtuoli.
Kineettinen istuinosa myötäilee istujan liikettä.

 

Värivalikoima

Zeph-työtuolin on värivalikoima on leikkisä, ja koostuu kahdeksasta viehättävästä väristä; Black (musta), Carbon (harmaa), Alpine (valkoinen), Cocoa (vaalea ruskea), Olive (vihreä), Nightfall (sininen), Glacier (vaalea sininen) ja Blaze (punainen).  Tuolin väri lähtee alhaalta pyöristä, jatkuen yhtenäisesti koko tuolissa korostaen tuolin sulavalinjaisuutta.

Herman Miller Zeph, kesä 2022 uutuus työtuoli.

 

3D-neulottu verhoilu

Tuoliin on saatavana irrotettava 3D-neulottu verhoilu. Verhoilu on valmistettu 54%:sta kierrätysmateriaalista ja ilman tekstiilihävikkiä. Verhoilu on neulottu tuolin tarkkojen mittojen mukaan, eikä prosessissa muodostu kangasjätettä. Verhoilu on saatavana joko istuinosan tai kokonaan selkänojan sekä istuinosan peittävänä mallina. Verhoilu voidaan irrottaa ja vaihtaa helposti ilman erillisiä välineitä. Erilaisia värejä on saatavilla jopa 20 ja tarjoaa runsaasti leikkisiä mahdollisuuksia. Pehmusteen värivaihtoehdot löydät tuote-esitteestä.


Irrotettavien verhoiluvaihtoehtojen avulla yksinkertaisesta tuolista saadaan monia persoonallisia tuoleja. Verhoilu on saatavana istuinosan peittävänä tai yhtenäisenä verhoiluna, joka peittää kokonaan selkänojan ja istuinosan.

Suunnittelijat

Suunnittelustudio Studio 7.5 on tehnyt yhteistyötä Herman Millerin kanssa aiemmin Setu-, Cosm- ja Mirra2-työtuolien parissa. ”Me emme ajattele pelkästään sitä, miltä tuoli näyttää, vaan myös sitä miten se toimii,” suunnittelijat kertovat. Missä tahansa niillä istut tai mitä tahansa työskentelet, ne on suunniteltu mukavuutesi etusijalla.

 

Tutustu Zeph-työtuolin esitteeseen:

Herman Miller Zeph työtuoli esite.
Herman Miller kalusteet maahantuo KT Interior.

Herman Miller on yhdysvaltalainen kalustevalmistaja, joka on tunnettu erityisesti ergonomisista designtyötuoleista. Herman Millerin tuotevalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset työtuolit, loungekalusteet, toimistokalusteet sekä valaisimia, joista kaikki soveltuvat niin julkitiloihin kuin kotiinkin. Esteettisten ja viimeisteltyjen tuotteiden takana on pitkä tuotekehitysprosessi sekä tutkimustyö yhdessä suunnittelijoiden ja ergonomia-asiantuntijoiden kanssa. HermanMiller on kalustesuunnittelun edelläkävijä, sillä kalusteiden suunnittelutyö ei pelkästään ulotu visuaalisiin tekijöihin vaan suunnittelutyössä on huomioitu käytettävyys, ergonomisuus, kestävyys sekä vihreät arvot.

Kiinnostuitko tuolista?

Ota yhteyttä