Ajankohtaista, Valaistus

Kultatason vastuullisuusluokitus LEDS C4:lle EcoVadis -vastuullisuusarvioinnissa

13.9.2022, KT Interior

Valaisinvalmistaja LEDS C4 on saanut EcoVadis Gold-tason tunnustuksen

Vastuullisuusarviointientekijä EcoVadis on arvioinut valaisinvalmistaja LEDS C4:n Gold-tasolle vuonna 2022. Gold-tason saavuttaminen tarkoittaa, että LEDS C4 sijoittuu viiden prosentin parhaimmistoon analysoitujen yritysten joukossa.

EcoVadis on vuonna 2007 perustettu vastuullisuusarviointien tekijä, joka on arvioinut jo yli 90 000 yritystä 160:ssa maassa, 200 eri toimialalla. Vastuullisuusarviointi tapahtuu pisteyttämällä yrityksen toiminta asteikolla 0-100, tarkastelemalla yrityksien vastuullisuutta neljästä näkökulmasta: ympäristövastuu, toiminnan eettisyys, työ- ja ihmisoikeudet ja kestävän kehityksen mukaiset hankinnat.

EcoVadis-arvioinnissa on neljä tasoa: Platinum, Gold, Silver ja Bronze.

LEDS C4 on viime vuosina vahvistanut kestävän kehityksen mukaista toimintaansa. Yritys on integroinut vastuullisuuden kaikkiin toiminta-alueisiin ja kehittynyt yhä vastuullisemmaksi sekä kestävän kehityksen mukaiseksi toimijaksi. Tarjotakseen laadukkaampaa valaistusta ihmisille on LEDS C4  investoinut 1,7 miljoonaa euroa teknologiaan ja tuotekehitykseen, siirtynyt kestävän kehityksen mukaisiin pakkauksiin ja yli puolet valaistustuotteista on kierrätettävissä.

 

Lähteet:
LEDS C4
EcoVadis


LEDS C4

LEDS C4 on espanjalainen valaisinvalmistaja. Korkealuokkalaiset ja edistykselliset LEDS C4:n valaisimet ihastuttavat modernilla muotoilulla sekä huipputeknologialla. Innovatiivisuus ja viimeistely takaavat LEDS C4-valaisimien täyttävän vaativimpienkin olosuhteiden vaatimukset. Valaisinvalikoimassa on runsaasti sisustuksellisia valaisimia, ulkovalaisimia sekä teknisiä valaisimet. Tuotteet soveltuvat niin suurempiin kuin pienempiin projektikohteisiin, ja laajasta valaisinvalikoimasta löydät vaihtoehtoja monenlaisiin käyttötarkoituksiin: julkisiin tiloihin, toimistoihin, hotelleihin, ravintoloihin ja kotiympäristöön. LEDS C4 valmistaa myös räätälöityjä valaisimia ja maalaus erikoisväriin onnistuu vaivatta.

 


Ota yhteyttä