Uutuudet, Valaistus

Uutuus – T-listan korvaava valaisin GEMINI™

25.4.2022, KT Interior

GEMINI™

GEMINI™ valaisin on yhdysvaltalaisen JLC-Techin valmistama T-profiilikattoon suunniteltu kevyt valaisin, jolla voidaan korvata osa katon T-profiileista. GEMINI™-valaisimet on helpompi asentaa T-listakattoon kuin perinteiset valoviivat. Poiketen perinteisemmistä LED-paneelien käytöstä, GEMINI™-valaisimet eivät vähennä katon akustiikkaa ja jättävät katon helposti avattavaksi.

Single lens vai double lens?

GEMINI™ Single lens on yhtenäisen valopinnan omaava valaisin, kun taas GEMINI™ Double lens -tyypin valopintaa halkoo T-lista. Optiikkavaihtoehtoina on näyttöpäätetyöskentelytilaan soveltuva mikroprisma (UGR < 19) sekä tasaisen valopinnan omaava satiinihäikäisysuoja.

GEMININ™ vakiopituudet ovat 600 mm ja 1200 mm standardi listaleveyksillä 15 mm ja 24 mm. Nettovalovirta on maksimissaan 3700 lm / m (123 lm/W) single lens -valaisimessa ja 2800 lm/m (93 lm/m) double lens -valaisimessa. Vakiona värilämpötilat 3000 K, 3500 K, 4000 K, 4500 K ja 5000 K.

GEMINI Single Lens optiikat.
GEMINI™ Single Lens

GEMINI Double Lens optiikat.
GEMINI™ Double lens

Helppo asennus

Asennus käy kätevästi standardi T-listakiinnityksen ansiosta. Paras kustannushyöty saadaan, kun asennus tehdään kattourakoinnin yhteydessä. Valaisimissa olevien pikaliittimien ansiosta kattourakoitsija voi ketjuttaa valaisimet helposti toisiinsa. T-listat voidaan vaihtaa vapaasti GEMINI™-valaisimiin, ainoastaan pääkannakkeiden tulee olla normaaleja T-profiileja.

Vakiona DALI, ON/OFF, 0-10 V tai PoE.

T-BAR GEMINI asennus T-profiilikattoon.


JLC Tech LED valaisimet KT Interiorin valikoimista.
JLC-Tech on yhdysvaltalainen valaisinvalmistaja, jonka visiona on luoda uniikkeja ja käytännöllisiä LED valaisinratkaisuja. T-Bar LED on JLC-Techin lippulaivatuote, joka on T-profiilikattoon suunniteltu innovatiivinen yleisvalaisin. Poiketen perinteisemmistä LED-paneelien käytöstä, T-BAR™ valaisimet eivät vähennä katon akustiikkaa ja jättävät katon helposti avattavaksi. JLC-Techillä on Euroopan edustus ja keskusvarasto Itävallassa, josta myös meidän maahantuomat valaisimet kuljetetaan Suomeen.


Haluatko lisätietoja valaisimesta?

Ota yhteyttä