JLC-Tech T-BAR Signage

T-BAR Signage toimii valaisimena sekä opastekylttinä. Akryyliseen kylttiin on mahdollista lisätä myös painatus, jolloin valaisin toimii opasteena ja kylttinä. T-BAR Signage -valaisimia voidaan käyttää yksittäisinä valaisimina tai niistä voidaan luoda pitkiä valolinjoina.

T-BAR Signagen ”sisar” Sorella Signage on sama valaisin, mutta kehitetty upotettavaksi kipsikattoon.

T-BAR -tuoteperhe sisältää monipuolisen valikoiman optiikoita ja valaisintyyppejä. T-BAR -valaisimet ovat suunniteltu on T-profiilikattoon, ja niillä voidaan korvata osa katon T-profiileista. Poiketen perinteisemmistä LED-paneelien käytöstä, T-BAR -valaisimet eivät vähennä katon akustiikkaa ja jättävät katon helposti avattavaksi.


T-listakattoon kehitetyillä T-BAR™- sekä GEMINI™ -valaisimilla voidaan korvata osa katon T-profiileista.

  • Asennus: T-listakattoon, normaalin T-listan tilalle. Valaisimen syöttöjohdoissa on esiasennetut pikaliittimet. Asennuksen optimaalinen asennusajankohta on alakaton rakentamisen yhteydessä, jolloin ratkaisusta saadaan paras kustannushyöty. T-listat voidaan vaihtaa vapaasti T-BAR™-valaisimiin, ainoastaan pääkannattajien tulee olla normaaleja T-profiileja. T-BAR™-valaisimien universaali kiinnitystapa soveltuu useimpiin kattotyyppeihin standardi listaleveydellä.
    T-Bar soveltuu myös piilolista- ja metallikasettikattoihin.
  • Koko: pituudet 600mm ja 1200mm, listaleveydet 24mm =15/16″ ja 15mm=9/16″
  • Optiikka: Signage, akryylinen opastekyltti halutulla tekstin painatuksella. Saatavana tilauksesta myös korkeammalla kyltti-osuudella
  • Tiiviysluokka: IP20, optiona IP65
  • Valovirta: nettovalovirrat ovat välillä 1530-2615 lm/m optiikasta ja listaleveydestä riippuen
  • Valon ohjaus: ON/OFF ja Tridonic one4all (DALI 6, DSI, SwitchDIM, Corridor function), max. syöttö 3,6m T-Bar valoviivaa (3-6 valaisinta). DMX, DALI 8 ja Casambi
  • Valon värilämpötila: 3000K, 3500K, 4000K, 4500K, RGBW ja dynaaminen säätö 2700K-5000K

Etkö löytänyt etsimääsi?
Tiesithän, että kauttamme on saatavissa edustamiemme brändien koko valikoimat, vaikka et löytäisikään kaikkia tuotteita verkkosivuiltamme. Kauttamme on saatavissa myös kustomoituja erikoistuotteita. Tutustu valmistajien tuoteluetteloihin tai tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.

Tilaa uutiskirjeemme