JLC-Tech T-BAR Multi-Reflector pienluminanssioptiikka

T-BAR multi-Reflector -pienluminanssioptiikka soveltuu erityisesti toimistokohteisiin, sillä siinä on hyvä valontuotto ja matala häikäisyindeksi. T-BAR -valaisimia voidaan käyttää yksittäisinä valaisimina sekä pitkinä valolinjoina ja niillä voidaan tehdä erilaisia kulmikkaita muotoja. Minimalistinen valaisin istuu osaksi monenlaista tyyliä ja T-BAR -valaisimien avulla saa luotua yksilöllisen tunnelman tilaan valolinjojen- ja kuvioiden avulla.

T-BAR Multi-reflector pienluminanssioptiikka -valaisimen ”sisar” Sorella™ Multi-reflector pienluminanssioptiikka on sama valaisin, mutta kehitetty upotettavaksi kipsikattoon.

T-BAR -tuoteperhe sisältää monipuolisen valikoiman optiikoita ja valaisintyyppejä. T-BAR -valaisimet ovat suunniteltu on T-profiilikattoon, ja niillä voidaan korvata osa katon T-profiileista. Poiketen perinteisemmistä LED-paneelien käytöstä, T-BAR -valaisimet eivät vähennä katon akustiikkaa ja jättävät katon helposti avattavaksi.


T-listakattoon kehitetyillä T-BAR™- sekä GEMINI™ -valaisimilla voidaan korvata osa katon T-profiileista.

  • Asennus: T-listakattoon, normaalin T-listan tilalle. Valaisimen syöttöjohdoissa on esiasennetut pikaliittimet. Asennuksen optimaalinen asennusajankohta on alakaton rakentamisen yhteydessä, jolloin ratkaisusta saadaan paras kustannushyöty. T-listat voidaan vaihtaa vapaasti T-BAR™-valaisimiin, ainoastaan pääkannattajien tulee olla normaaleja T-profiileja. T-BAR™-valaisimien universaali kiinnitystapa soveltuu useimpiin kattotyyppeihin standardi listaleveydellä.
    T-BAR soveltuu myös piilolista- ja metallikasettikattoihin.
  • Koko: pituudet 600mm ja 1200mm, listaleveydet 24mm =15/16″ ja 15mm=9/16″
  • Optiikka: Multi-Reflector -pienluminanssioptiikka
  • Tiiviysluokka: IP20
  • Valovirta: nettovalovirrat ovat välillä 1530-2615 lm/m optiikasta ja listaleveydestä riippuen
  • Valon ohjaus: ON/OFF ja Tridonic one4all (DALI 6, DSI, SwitchDIM, Corridor function), max. syöttö 3,6m T-Bar valoviivaa (3-6 valaisinta) ja Casambi-bluetooth
  • Valon värilämpötila: 3000K, 3500K, 4000K, 4500K

Etkö löytänyt etsimääsi?
Tiesithän, että kauttamme on saatavissa edustamiemme brändien koko valikoimat, vaikka et löytäisikään kaikkia tuotteita verkkosivuiltamme. Kauttamme on saatavissa myös kustomoituja erikoistuotteita. Tutustu valmistajien tuoteluetteloihin tai tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.

Tilaa uutiskirjeemme