JLC-Tech T-BAR TWO

T-BAR TWO tarjoaa kahden optiikan yhdistelmän. Samassa valaisimessa on mikroprisma ja Cut-Off Reflector -pienluminanssioptiikka. Molemmat optiikat ovat erikseen ohjattavissa. T-BAR TWO on erinomainen ratkaisu neuvottelutiloihin.

T-BAR -tuoteperhe sisältää monipuolisen valikoiman optiikoita ja valaisintyyppejä. T-BAR -valaisimet ovat suunniteltu on T-profiilikattoon, ja niillä voidaan korvata osa katon T-profiileista. Poiketen perinteisemmistä LED-paneelien käytöstä, T-BAR -valaisimet eivät vähennä katon akustiikkaa ja jättävät katon helposti avattavaksi.


T-listakattoon kehitetyillä T-BAR™- sekä GEMINI™ -valaisimilla voidaan korvata osa katon T-profiileista.

  • Asennus: T-listakattoon, normaalin T-listan tilalle. Valaisimen syöttöjohdoissa on esiasennetut pikaliittimet. Asennuksen optimaalinen asennusajankohta on alakaton rakentamisen yhteydessä, jolloin ratkaisusta saadaan paras kustannushyöty. T-listat voidaan vaihtaa vapaasti T-BAR™-valaisimiin, ainoastaan pääkannattajien tulee olla normaaleja T-profiileja. T-BAR™-valaisimien universaali kiinnitystapa soveltuu useimpiin kattotyyppeihin standardi listaleveydellä.
    T-Bar soveltuu myös piilolista- ja metallikasettikattoihin.
  • Koko: pituudet 600mm ja 1200mm, listaleveydet 24mm =15/16″ ja 15mm=9/16″
  • Optiikka: TWO, jossa mikroprisma ja Cut-Off Reflector -pienluminanssioptiikka on erikseen ohjattavissa
  • Tiiviysluokka: IP20
  • Valovirta: nettovalovirrat ovat välillä 1530-2615 lm/m optiikasta ja listaleveydestä riippuen
  • Valon ohjaus: ON/OFF ja Tridonic one4all (DALI 6, DSI, SwitchDIM, Corridor function), max. syöttö 3,6m T-Bar valoviivaa (3-6 valaisinta) ja Casambi-bluetooth
  • Valon värilämpötila: 3000K, 3500K, 4000K, 4500K

Etkö löytänyt etsimääsi?
Tiesithän, että kauttamme on saatavissa edustamiemme brändien koko valikoimat, vaikka et löytäisikään kaikkia tuotteita verkkosivuiltamme. Kauttamme on saatavissa myös kustomoituja erikoistuotteita. Tutustu valmistajien tuoteluetteloihin tai tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.

Tilaa uutiskirjeemme