Uutuudet, Valaistus

Uutuus – T-listan korvaava valaisin GEMINI 2”

17.1.2024, KT Interior

GEMINI -tuoteperhe on laajentunut

JLC-Techin GEMINI -tuoteperhe on täydentynyt uudella GEMINI 2” -valaisinmallilla. Uutuusvalaisin on kapeampi vaihtoehto GEMINI -tuoteperheen GEMINI 4” -valaistusratkaisulle. GEMINI 2” -valaisinten asentaminen on helppoa ja valaisimet saadaan kulkemaan samassa linjassa T-listan linjan kanssa. Poiketen perinteisemmistä valaisinratkaisuista, GEMINI 2”-valaisimet jättävät katon avattavaksi. Valaisimen nimen 2″ viittaa valaisimen leveyteen tuumakoossa. T-listakattoon kehitetyt T-BAR™- sekä GEMINI™ -valaisimet voivat korvata osan katon T-profiileista. 

 

JLC-tech Gemini, valaisin T-profiilikattoon.
Gemini 2″ -valaisimella voidaan korvata osa katon T-profiileista.

Ominaisuudet

Modernit ja sirot GEMINI 2”-valaisimet sopivat monenlaisiin tiloihin ja erityisesti toimistokäyttöön, sillä valaisimet tarjoavat riittävän ja häikäisemättömän UGR < 19 valaistuksen näyttöpäätetyöskentelyyn. Valaisimet ovat saatavana kahdella eri optiikalla. Diffused White -optiikka on tasaisen valopinnan omaava optiikka, ja Vista Comfort -optiikka on näyttöpäätetyöskentelyyn soveltuva mikroprismaoptiikka.

GEMINI 2” -valaisimen kokonaisleveys on 60,6 mm ja vakiopituudet ovat 600 mm ja 1200 mm, listaleveydet standardi 15 mm ja 24 mm. 3 teholuokkaa, joissa nettovalovirrat ovat 1712 lm/m, 2493 lm/m ja 3297 lm/m. Valovirta on muokattavissa tarpeen mukaan. Vakiona värilämpötilat 3000 K, 3500 K, 4000 K, 4500 K ja 5000 K.

JLC Tech Gemini2 T-profiilikaton valaisin. 

JLC Tech Gemini2 T-profiilikaton valaisin.

GEMINI 2″ -valaisimet ovat saatavana kahdella eri optiikalla. Diffused White -optiikka on tasaisen valopinnan omaava optiikka (ylempi kuva), ja Vista Comfort -optiikka (alempi kuva) on näyttöpäätetyöskentelyyn soveltuva mikroprismaoptiikka.

Valaisimen asennus

Gemini 2”-valaisimet asentuvat suoraan olemassa olevien T-listojen tilalle, ainoastaan pääkannattajien tulee olla normaaleja T-profiileja. Normaalista uppovalaisimen asennuksesta poiketen, asennuksesta jää pois räätälöityjen asennusaukkojen leikkaaminen sekä ylimääräisten tukilistojen asennus. Paras kustannushyöty saadaan, kun asennus tehdään kattourakoinnin yhteydessä. Vakiona DALI, ON/OFF, 1-10V tai Bluetooth Casambi-ohjaus.

 


JLC Tech LED valaisimet KT Interiorin valikoimista.
JLC-Tech on yhdysvaltalainen valaisinvalmistaja, jonka visiona on luoda uniikkeja ja käytännöllisiä LED valaisinratkaisuja. T-BAR LED on JLC-Techin lippulaivatuote, joka on T-profiilikattoon suunniteltu innovatiivinen ja kapea valaisin, jolla voidaan korvata osa T-listakaton T-listoista. Lisäksi T-BAR -valaisimia leveämmät GEMINI -tuoteperheen valaisimet voivat korvata osa katon T-profiileista. Poiketen perinteisemmistä LED-paneelien käytöstä, T-BAR -valaisimet sekä GEMINI -valaisimet eivät vähennä katon akustiikkaa ja jättävät katon helposti avattavaksi.


Haluatko lisätietoja valaisimesta?

Ota yhteyttä