Ajankohtaista, Toimisto

Neuvottelutilojen kalusteet

7.12.2023, KT Interior

Eri kokoisten neuvottelutilojen kalustaminen

Työympäristöissä on monen kokoisia neuvottelutiloja, ja niiden oikeanlainen kalustaminen on avain toimivan ja tyylikkään tilan luomiseen. Olipa kyseessä sitten pieni tiimityöskentelyhuone, keskikokoinen neuvottelutila tai suuri konferenssihuone, tässä artikkelissa jaamme vinkkejä ja inspiraatiota neuvottelutilojen tehokkaaseen kalustamiseen. Valikoimistamme löytyy ratkaisuja eri kokoisille budjeteille tehokkaista tilaratkaisuista tyylikkäisiin edustustiloihin.

Pienen neuvottelutilan kalusteet

Pienet neuvottelutilat ovat monipuolisia tiloja ja toimivat mainiosti nopeiden palaverien paikkoina sekä tarjoavat rauhallisen ja keskittymistä tukevan paikan vaikkapa puhelinpalavereille tai kahden keskisiin tapaamisiin.

Pienet tilat vaativat kompakteja ratkaisuja ja sirot tuolit ovatkin ihanteellinen valinta, sillä ne eivät vie paljon tilaa. Sopivan kokoinen pöytä on myös tärkeä, ja pyöreä tai soikea pöytä ovat hyviä valintoja, sillä ne voivat edistää parempaa vuorovaikutusta ja keskustelua pienessä tilassa. Pyöreän pöydän ympäri on myös helpompi kulkea pienemmässä tilassa.

Pienen neuvottelutilan kalusteet
Pyöreä Forum-pöytä tarjoaa ihanteellisen ratkaisun tilankäyttöön pienissä neuvotteluhuoneissa, sillä sen ympärillä on riittävästi tilaa. Twist&Sit-tuolit täydentävät tyylikkäästi pöydän ilmettä, ja huopamainen istuinosa luo miellyttävän pehmeän istumiskokemuksen toimien samalla akustoivana elementtinä, joka parantaa tilan äänieristystä.

 


Tilan viihtyvyyttä voi lisätä nurkkaan sijoitetulla nojatuolilla ja sivupöydällä, jonne voi asettua mukavasti puhelinpalaverin ajaksi. Keltaiset ja kevyet Polly-tuolit tuovat tilaan piristystä ja niitä on helppo liikutella. Herman Millerin Civic -pöytämalliston pieni pöytä on kätevä pienessä tilassa sen pyöristetyn muodon ansiosta.

 

Pienen neuvottelutilan mittatilauskalusteet.
Puolikaaren muotoinen neuvottelutilan pöytä on toteutettu tilan mittojen mukaan, ja sen ympärillä on miellyttävä pitää etäpalaveria. Käsinojattomat Setu-tuolit ovat käytännöllisiä pienessä tilassa.

  Keskikokoisen neuvottelutilan kalusteet

  Keskikokoiset neuvottelutilat, jotka soveltuvat 6-10 henkilölle, ovat organisaatioissa usein tiloja, joissa tehdään päätöksiä ja pidetään pitkiä kokouksia. Kalustuksen tärkeimmät huomioitavat tekijät ovat tilan av-tekniset tarpeet, tuolien istumamukavuus ja riittävän suuri neuvottelupöytä, joilla varmistetaan, että neuvottelutila on toimiva ja inspiroiva paikka tehokkaille keskusteluille.

  Tilassa on hyvä ottaa huomioon etenkin tuolien istumamukavuus ja säätöominaisuudet, jotta pitkienkin neuvotteluiden aikana vältytään puutumiselta ja jaksetaan keskittyä. Suuri suorakaiteen mallinen pöytä on hyvä valinta keskikoisiin neuvottelutiloihin.

  Herman Miller Sayl työtuolit, Bob The robot
  Sayl -tuoleissa on ergonomiset säädöt ja moderni muotoilu. Modernit työtuolit tarjoavat optimaalista mukavuutta ja tukevat oikeanlaista istuma-asentoa palaverin aikana.

  KT Interior referenssi, neuvottelutilan kalusteet, pöytä ja työtuolit.
  Mirra2 -tuolit tarjoavat ergonomiaa ja mukavuutta. Tuoleissa on monia säätömahdollisuuksia, kuten istuinkorkeuden ja selkänojan kaltevuuden säädöt, joiden avulla tuolin käyttäjä saa itselleen sopivan istuma-asennon. Neuvottelutilan Layout-pöydässä on aukotukset, joihin voidaan piilottaa tekniikkaa ja sähköistyksiä.

  NaughtOne Fold-neuvottelupöytä
  Teräsrunkoinen Fold-pöytä on moderni ja tukeva. Neuvottelutuolien korkea selkänoja tarjoaa mukavuutta ja tukea istujalle. Tuolien kiillotettu alumiinirunko antaa tilaan hienostunutta ilmettä.

  Suuren neuvottelutilan kalusteet

  Suuret neuvottelutilat, joissa tilantarve on 10:lle tai useammalle henkilölle, voivat toimia useissa käyttötarkoituksissa, kuten suurissa kokouksissa, koulutustilaisuuksissa tai tiimipalavereissa. Jos tila on monikäyttöinen, vaatii se kalustukselta tällöin joustavuutta ja muunneltavuutta. Muunneltavat kalusteet, kuten pyörillä liikkuvat pöydät ja pinottavat tuolit mahdollistavat tilan nopean muunneltavuuden. Rauhoittavat ja neutraalit värit luovat tilaan miellyttävän tunnelman, joka edistää keskittymistä.

  KT Interior referenssi Eezy Invisible_valaisimet Herman Miller Cosm toimistotuolit.
  Jäänsinisissä Cosm-tuoleissa on keskikorkea selkänoja, joka on suunniteltu tukemaan istujan selkää optimaalisesti, tarjoten samalla ergonomisen istumiskokemuksen. Tuolien verkkomateriaali tekee niistä sekä tukevia että hengittäviä, mikä on erityisen arvokasta pitkissä palavereissä.

  Neuvottelupöytä pyörillä ja vihreät tuolit.
  Fuld-tuolien muotoilun ansiosta ne voidaan järjestää kätevästi tarvittaessa myös jonoon, mikä tekee tilan muunneltavuudesta vaivatonta. Project-neuvottelupöytä mahdollistaa tehokkaan tilan käytön, sillä jos tila halutaan muuttaa eri käyttötarkoitukseen, pöydät liikkuvat näppärästi pyörillä.


  Setu-tuolit ovat varma valinta neuvottelutilan tuoliksi. Vaaleat värit luovat rauhallisen tunnelman tilaan.

  Naugtone morse neuvottelutilan pöytä
  Morse-neuvottelupöytä on tyyliltään moderni.  Aukotukset ja kirjatuet mahdollistavat kätevän järjestelyn ja helpon pääsyn tarvittaviin työvälineisiin, tehden työskentelystä sujuvaa ja organisoitua. Morse-neuvottelupöytä on paitsi visuaalisesti houkutteleva myös toiminnallisesti tehokas valinta moderneihin työtiloihin. Sama pöytä voi toimia päivän aikana niin työ-, tiimi-, ruokailu- kuin kokouspöytänä.

   


   

  Etsitkö kalusteita neuvottelutiloihin?

  Ota yhteyttä