Ajankohtaista, Valaistus

Frankfurt Light+Building 2024

7.2.2024, KT Interior

Light+Building on kansainvälisesti merkittävä valaistusalan messutapahtuma, joka järjestetään 4.-8. maaliskuuta 2024 Saksassa, Frankfurtissa. Kahden vuoden välein järjestettävä tapahtuma on suunnattu erityisesti arkkitehdeille, sisustussuunnittelijoille, insinööreille ja muille valaistusalan ammattilaisille. Messut kokoavat yhteen näytteilleasettajia ympäri maailmaa.

Olemme paikanpäällä messuilla maanantaina 4.3. ja esittelemme mielellämme päämiestemme osastoja. Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen!

Jos olet menossa messuille, mutta treffit kanssamme eivät sovi aikatauluusi, ota alta messuvinkkimme talteen ja käy inspiroitumassa seuraavilla osastoilla.

Light+Building 2024 – älä ohita näitä osastoja:

Halli 3.1 – Technical, Design-oriented lighting 

Lightnet: osasto D50
Innovatiivisia, energiatehokkaita ja kestäviä valaistusratkaisuja tarjoava valmistaja. Lightnetin valaisimissa yhdistyy muotoilu, toiminnallisuus sekä kestävyys, ja valaisimet soveltuvat erityisesti toimisto- ja koulutiloihin, kaupallisiin tiloihin ja hotelleihin sekä julkisiin tiloihin kuten lentoasemille.

Helestra: osasto B10
Vuosikymmenien ajan toiminut brändi, joka on valaissut koteja ympäri Eurooppaa. Helestran valikoimasta löytyy laadukkaita ja näyttäviä valaisimia sisä- sekä ulkokohteisiin.

Halli 5.0 – Technical lighting

Leds-C4: osasto B80
Brändi, jonka mallistossa on sisustuksellisia valaisimia, ulkovalaisimia sekä teknisiä valaisimia. LEDS C4 -malliston vahvuuksia ovat sen monipuolisuus, uusimman LED-tekniikan käyttö sekä räätälöityjen ratkaisujen tekeminen.

Schmitz-Wila: osasto B88
Korkeaa laatua, sekä viimeisteltyä ja selkeää muotoilusta tarjoava valmistaja. Arkkitehtonisia valaisintuoteperheitä ja laaja downlight-valikoima, joita yhdistävät erinomainen laatu ja sulautuvuus osaksi tilojen rakenteita.

 


KT Interior on valaistukseen ja toimistokalusteisiin erikoistunut asiantuntijayritys. Maahantuomme julkitila-, toimisto-, ravintola-, ja hotellikäyttöön suunniteltuja kalusteita ja valaisimia. Vakiovalikoiman lisäksi voit räätälöidä ja suunnitella myös haluamiasi tuotteita – mittatilauskalusteet sekä erikoisvalaisimet saat helposti kauttamme.

Ota yhteyttä