Toimisto, Uutuudet

Uutuus – Herman Miller OE1-mallisto

11.3.2022, KT Interior

Muuntuvien tilojen siirreltävä kalustesarja

 

Herman Millerin uusi OE1-mallisto koostuu muuntuvien tilojen tarpeisiin soveltuvista kalusteista. Monipuoliset ja muuntojoustavat OE1-kalusteet täydentävät Herman Millerin tuotevalikoimaa, ja tarjoavat muuntuvien toimistotilojen ja oppimisympäristöjen tarpeisiin loistavia ratkaisuja.

OE1 Workspace Collection on suunniteltu nykyaikaisiin ja muuntuvien työtilojen tarpeisiin. Suunnittelijat Sam Hecht ja Kim Colin loivat muunneltavuus mielessään tuoteperheen, joka on miellyttävä, joustava ja tarjoaa runsaasti valinnan varaa sekä yhteensopivia tuotteita ja kalusteita. OE1-malliston tuotteilla on 12 vuoden takuu. Suunnittelijat Sam ja Kim, ovat suunnitelleet OE1-malliston lisäksi jo aiemmin ergonomisen Herman Miller Lino -työtuolin. OE1-tuoteperheen kalusteet ovat ilmavaa ja minimalistista muotoilua, tuotteet ovat saatavana useissa eri kokoonpanoissa ja väreissä. Erilaiset pöytäratkaisut tukevat ryhmä- ja projektityöskentelyä, unohtamatta kuitenkaan eri tasoisia yksityisyyden tarpeita varsinkin monitilatoimistoissa.

 

Herman Millerin uudessa OE1-mallistossa on monipuolinen valikoima erilaisia pöytiä, säilytyskalusteita, työpisteitä ja seinäkkeitä. 

 

 

Muuttuva tila muuttuviin olosuhteisiin

Muuttuviin tarpeisiin suunniteltu Herman Millerin uusi OE1-mallisto auttaa organisaatioita ja oppilaitoksia optimoimaan tilansa monikäyttöisillä ja liikuteltavilla kalusteilla muuttamalla vajaakäytössä olleet alueet ketteriksi ja tehokkaiksi työtiloiksi. Käytätpä yksittäisiä kalusteita tai koko mallistoa, OE1-tuoteperheen osat on suunniteltu sopimaan saumattomasti yhteen toisiinsa tai yrityksen olemassaoleviin kalusteisiin vahvistaen ja optimoiden sekä luoden tarvittaessa myös täysin uusia työtiloja. OE1-malliston tuotteet on suunniteltu sellaisiksi huonekaluiksi, joita on helppo säätää, siirtää, nostaa, tiivistää ja koota tilojen ja työntekijöiden tarpeisiin sopiviksi. Pandemia on opettanut sen, että joustavuus – niin työpaikalla kuin arkielämässä – ei ole valinnaista, vaan se on välttämätöntä.

 

OE1-malliston kalusteet ovat helposti ja nopeasti siirreltävissä, ja ne ovat suunniteltu erityisesti avoimien ja muuttuvien tilojen tarpeisiin.

 

Tänä päivänä yksilön ergonomian ja hyvinvoinnin katsotaan olevan yksi tärkeimmistä organisaation tuottavuuden taustatekijöistä. Laadukkaat ja ergonomiset työ- ja toimistotuolit ovat kuuluneet amerikkalaisbrändi Herman Millerin tunnetuimpiin kalusteisiin jo vuosikymmenten ajan ja uusi OE1-mallisto on sujuva jatkumo yhtiön toimitilatuotteiden valikoimaan. Se on kokoelma erilaisia ratkaisuja juuri sinne, missä työtä milloinkin tehdään, oli ympäristönä sitten toimisto, kotitoimisto tai oppimisympäristö. Ajatuksena suunnittelussa on ollut alusta asti, että tuotteet sopivat saumattomasti yhteen jo olemassa olevien kalusteiden sekä pintamateriaalien kanssa. OE1-malliston kalusteiden avulla toimitilat voivat muuntautua nopeasti ja ratkaisukeskeisesti.

Nykyään työtä tehdään paikasta riippumatta, mitä erilaisimmissa ympäristöissä. Tästä syystä myös kalusteiden on kyettävä muuntautumaan erilaisiin ympäristöihin ja tilanteisiin. OE1-tuoteperheeseen kuuluu helposti siirreltäviä kalusteita kuten hyllyjä, väliseiniä, pöytiä, laatikostoja ja työpisteratkaisuja, jotka antavat työntekijöille vapauden valita, miten ja missä he haluavat työskennellä työskentelytapojensa ja sijaintimieltymystensä perusteella. OE1:n väripaletti vaihtelee neutraalista vahvaan, jolloin yrityksissä voidaan valita, miten värien halutaan sulautuvan tai erottuvan tilassaan ja siten ohjaavan erilaisten tilojen käyttöä. Kuten aina Herman Miller-tuotteiden suunnittelussa, myös OE1-mallisto on toteutettu ajatuksella siitä, että nämä kalusteet auttavat ihmisiä voimaan paremmin ja olemaan tyytyväisiä työympäristössään useiden tulevien vuosien ajan.

 

OE1-malliston kalusteilla saa luotua avoimiin tiloihin helposti erilaisia työ-, projekti- ja oleskelutiloja.

Tutustu OE1-malliston esitteeseen:

 


Herman Miller kalusteet maahantuo KT Interior.

Herman Miller on yhdysvaltalainen kalustevalmistaja, joka on tunnettu erityisesti ergonomisista designtyötuoleista. Herman Millerin tuotevalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset työtuolit, loungekalusteet, toimistokalusteet sekä valaisimia, joista kaikki soveltuvat niin julkitiloihin kuin kotiinkin. Esteettisten ja viimeisteltyjen tuotteiden takana on pitkä tuotekehitysprosessi sekä tutkimustyö yhdessä suunnittelijoiden ja ergonomia-asiantuntijoiden kanssa. HermanMiller on kalustesuunnittelun edelläkävijä, sillä kalusteiden suunnittelutyö ei pelkästään ulotu visuaalisiin tekijöihin vaan suunnittelutyössä on huomioitu käytettävyys, ergonomisuus, kestävyys sekä vihreät arvot.

 

 

 


Haluatko lisätietoja mallistosta?

Ota yhteyttä