Ajankohtaista, Valaistus

VALO/ON 2023

16.2.2023, KT Interior

KT Interiorin osastolla nähtiin monipuolisesti valaistusratkaisuja


Suuri kiitos kaikille VALO/ON -tapahtuman vierailijoille sekä kumppaneillemme: JLC-Tech, Planet Lighting, LEDS C4, Regent, Schmitz-Wila, Inlook Oy ja Esasähkö Oy.

Valaistusalan ammattilaistapahtuma VALO/ON 2023 järjestettiin 1.-2.2. Suvilahden Kattilahallissa. Onnistunut tapahtuma kokosi yhteen runsaan joukon valaistusalan ammattilaisia – ilmassa oli suurta jälleen näkemisen juhlaa, olihan edellisestä VALO/ON -tapahtumasta kulunut jo kolme vuotta! VALO/ON 2023 tapahtuman järjestivät 29 näytteilleasettajaa, jotka inpiroivat kävijöitä valaistusratkaisuillaan. Esillä olleiden valaistusratkaisujen lisäksi tapahtumassa kuultiin inspiroivia puheenvuoroja valosta. Kattilahalli tarjosi myös hienot puitteet yhdessäololle, Aikakoneen ja Erinin livemusiikin tahdissa.

Osastollamme nähtiin läpileikkaus valaisinvalikoimaamme. Esillä oli monenlaisiin tiloihin sopivia valaisimia, niin sisä- että ulkokohteisiin. Halusimme luoda osaston, joka inspiroisi suunnittelijoita ja tarjoilisi läpileikkauksen kauttamme saataviin valaisinmallistoihin. Tärkeä osa nähtävänä ollutta valikoimaa oli toimistotilojen valaistusratkaisumme, joiden avulla voi luoda laadukkaan ja miellyttävän valaistuksen toimistoihin. Myös monipuoliset ulkovalaistusratkaisumme olivat esillä. Nähtävänä oli uutuuksia sekä tuttuja tuotteita, joiden ominaisuuksista asiantuntijamme kertoivat tapahtuman kävijöille. Osastomme suunnittelusta vastasi KT Interiorin oma valaistustiimi, jolla on monipuolista valaistusosaamista tuotteiden teknisten ominaisuuksien lisäksi myös visualisoinneista ja valaisinten sijoittelusta.

Mikäli tapahtuma jäi näkemättä, esittelemme osastomme ja esillä olleet tuotteet tässä artikkelissa.

Joker-valaisimen arvonta

Osastollamme oli mahdollisuus osallistua Regentin Joker-pöytävalaisimen arvontaan kertomalla mikä oli osastomme suosikkivalaisin. Arvontapalkintona ollut Joker -valaisin on poikkeuksellisen edistyksellinen pöytävalaisin käytettäväksi esimerkiksi työpöydällä. Kävijöiden suosikkivalaisin oli ylivoimaisesti LEDS C4:n Cocktail-valaisin. Minimalistinen ja ladattava Cocktail-valaisin onkin erinomainen valinta vaikkapa valaisemaan ravintoloiden ja terassien pöytiä. Kiitos arvontaan osallistuneille! Arvonta on päättynyt ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

 

VALO/ON 2023 -tapahtuma, KT Interiorin osasto.
Osastollamme oli nähtävänä kattava valikoima valaisimia, joilla toteuttaa sisä- ja ulkovalaistuksia. Inlookin tamminen puurimakatto viimeisteli osastomme. Puun luonnollisuutta ja kauneutta korostettiin vähäeleisten tai jopa huomaamattomien valaisimien avulla. Puurimakatossa on T-BAR-valaisimet Schmitz-Wilan Strong-valaisin. Puurimakaton keskellä oleva T-BAR multireflector mustalla heijastimella sulautuu puurimakattoon ja on lähes huomaamaton. Uutuustuotteemme, LED Puck Air ripustettuna osastomme vasemman seinän yläreunasta viistottain keskellä olevan seinän yläreunaan. LED Puck Air on vaijeriin ripustettava valaisintuoteperhe. Esillä olleet Regentin Milano Slim, Purelite ja Purelite Slim ovat valaistusratkaisuja toimistoihin, ja niiden avulla voi luodaan laadukas ja miellyttävä valaistus.


Regentin Purelite Slim on vain 35 millimetrin korkuinen riippuvalaisin, joka heijastaa miellyttävää ympärisäteilevää valoa.

Puurimakaton valaistusratkaisut ja valaisimet.

Erilaisia puurimakaton valaistusratkaisuja. Etualalla T-BAR Multireflector Silver sekä Black optiikat. T-BAR™-tuoteperheen valaisimet soveltuvat puurimakattoon, ja soveltuvat myös toimistojen t-profiilikattoon.
Takana on Schmitz-Wila Strong valoviiva, joka on asennettu suurempaan rimotuksen välii.

LEDS C4 Moal betoniset pollarivalaisimet ulos.
LEDS C4 Moal-ulkovalaisimet. Kivimäinen betoninen pollarivalaisin on moderni ratkaisu piha-, terassi-, ja parvekealueille. Betoniset valaisimet kestävät istumista, ja kaksi eri kokoa yhdessä toimivat istuimena ja pöytätasona. Tuoteperheessä on myös seinävalaisin.

 

LED Puck käsijohde/kaidevalaisimet.
Planet Lightingin LED Puck on käsijohteeseen helposti asennettava pieni kokoinen valaisin. LED Puck-valaisimesta on erilaisia optiikoita sekä valasintyyppejä. Kaiteen valaisimet ovat samaa tehoa, eri avauskulmilla. LED Puck-valaisimet voidaan asentaa helposti paikallaolevaan kaiteeseen jälkikäteen.

LEDS C4 Cube pro-ulkovalaisimet. Näistä valaisimista on 4 eri koko- ja teholuokkaa ja värilämpötilat 2700K, 3000K, 4000K tai RGBW.

 


LEDS C4 Modis-ulkovalaisimet kääntyvät ±90 astetta ja kiertyy 350-astetta pystyakselin ympäri. Modis-tuoteperheessä on ulkotiloihin sopivat seinä-, katto-, pollari- ja pylväsvalaisimet, joten ulkoalueella saadaan luotua yhtenäinen ilme samaa muotokieltä mutta erilaisilla valaisimilla.

 

 

LEDS C4 Alive. Mustat trumpettimalliset riippuvalaisimet.

Osastollamme oli nähtävänä myös sisustuksellisia valaisimia. LEDS C4 Alive-riippuvalaisimet koostuvat kapeasta trumpettia muistuttavasta alumiinirungosta, jonka päähän saadaan halutessa pyöreä lasikupu, jonka alareuna on huurrettu.

LEDS C4 Candle riippuvalaisin opaalipintaisella, pyöreällä lasikuvulla.

LEDS C4 Candle -riippuvalaisin pyöreällä opaalipintaisella lasikuvulla.

Regent Milano Slim seinävalaisin.

Regentin Milano Slim-seinävalaisimessa on miellyttävän pehmeä ympärisäteilevä valo.

LEDS C4:n Cocktail-valaisin (vasemmalla) on saatavana kolmessa eri värissä ja akunkesto on jopa 30 tuntia. Minimalistinen ja ladattava Cocktail-valaisin onkin erinomainen valinta vaikkapa valaisemaan ravintoloiden ja terassien pöytiä.
Regentin Joker-pöytävalaisin (oikealla) on poikkeuksellisen edistyksellinen valaisin, sillä se voidaan säätää kosketushimmennyksen avulla eri värilämpötiloihin (2700 K – 5000 K), jonka lisäksi myös valon tehoa voidaan säätää. Regentin Joker-työpöytävalaisimessa on erinomainen värintoistokyky CRI >90 ja epäsymmetrisen optiikan vuoksi se on myös häikäisemätön.


Ja kiitos vielä kerran kaikille vierailijoille!

 

Kuvat: Henna Rasi


KT Interior on valaistukseen ja toimistokalusteisiin erikoistunut asiantuntijayritys. Maahantuomme julkitila-, toimisto-, ravintola-, ja hotellikäyttöön suunniteltuja kalusteita ja valaisimia. Vakiovalikoiman lisäksi voit räätälöidä ja suunnitella myös haluamiasi tuotteita – mittatilauskalusteet sekä erikoisvalaisimet saat helposti kauttamme.


Kiinnostuitko jostakin tuotteesta?

Ota yhteyttä