Ajankohtaista

Avainasiakaspäällikkö, joka hallitsee valaistusratkaisujen visualisoinnit

1.12.2022, KT Interior

KT Interiorin avainasiakaspäällikkö Tom Nuutinen konsultoi ja on mielellään apuna projektien eri vaiheissa – valaistuslaskelmat, konseptit, visualisoinnit ja valaisimien sijoittelut Tom tekee käden käänteessä pienempiin kuin isompiinkin projekteihin, niin sisä- että ulkotiloihin.

Tom Nuutinen
Olemme iloisia saadessamme Tomin vahvistukseksi KT Interiorin valaistustiimiin.

Kohti valoa – tämän Tom tiesi jo lapsena

Lapsesta asti Tom on päässyt pyörimään valaisintehtailla yhdessä toimitusjohtaja isänsä kanssa. Haltioituneena valaisinnäyttelyiden upeudesta Tom tiesi jo lapsena, mitä hän aikuisena haluaa työkseen tehdä.

Helsinkiläisen, sittemmin espoolaistuneen Tomin työ oli pitkään, 15 vuotta valaistussuunnittelun parissa. Tom on tehnyt paljon yhteistöitä arkkitehtien, sisustussuunnittelijoiden, sekä sähkö- ja valaistussuunnittelijoiden kanssa. Nyt hän toimii myynnin ja valaistuskonsultoinnin parissa avainasiakaspäällikkönä KT Interiorissa.

  – Lähdin opiskelemaan talotekniikan ja sähkösuunnittelun insinööriksi. Tiesin haluavani töihin isoon suunnittelutoimistoon, jotta pääsen työskentelemään valaistussuunnittelun parissa. Läpi koko tähän astisen urani olenkin työskennellyt erilaisten valaistusprojektien kanssa, Tom kertoo.

Vaativien kohteiden sisä-, ulko-, alue-, ja julkisivuvalaistussuunnittelun projektit ovat tehneet Tomista arkkitehtuurivalaistuksen erikoisasiantuntijan. Valaistuslaskelmien lisäksi on mahdollista toteuttaa tarvittaessa visuaalisia havainnekuvia, joiden avulla ratkaisuehdotukset saadaan hahmotettua helposti.

Innostun siitä, kun löydän parhaimman ratkaisuehdotuksen asiakkaallemme ja pidän ratkaisuehdotusten esittelemisestä. Siirryin suunnittelun puolelta myyntipuolelle ja toimin nykyisin eri kohdassa suunnittelun prosessia, mutta edelleenkin saan auttaa asiakkaita.

Mitä KT Interior tarjoaa valaistusprojekteihin?

KT Interior tuo maahan laadukkaita valaisimia sekä kalusteita. Edustamiemme valmistajien kaikki tuotteet ovat saatavissa kauttamme. Olemme kalustuksen ja valaistuksen asiantuntijayritys. Valaistuksen ja kalustuksen projektimyynneissä on omat asiantuntijatiimit. Konsultoimme eri tavoin arkkitehteja ja suunnittelijoita. Valaistusehdotuksien ratkaisujen sopivuuden varmistamiseksi teemme tarvittaessa esimerkiksi valaistuslaskentaa, visualisointeja ja tuote-ehdotuksia.

KT Interiorin valaistustiimissä on monenlaista osaamista. Tuotepäällikkö Pauliina tietää erityisesti tuotteiden valaistustekniikasta. Myyntipäällikkö Lilli tietää valaistusvalikoimamme läpikotaisin ja häneltä saa saman tien tuote-ehdotuksen. Energinen toimitusjohtaja Anne tekee myyntiä sekä valaistus- ja kalustetiimissä.

Meillä on laadukkaiden brändien valikoimat, ja paljon erilaisia tuotteita eri tilanteisiin. Monet valaistuksen puolella tuntevat meidät sisävalaistuksen tuotteista, niin teknisien- ja sisustuksellisien valaisimien osalta, mutta meillä paljon erinomaisia tuotteita myös ulkovalaistukseen, Tom mainitsee.

Välillä on hyvä sammuttaa valot ja rentoutua vaihteeksi vaikkapa kynttilän valossa. Mitä Tom teet vapaa-ajalla?

Olen hurahtanut golfin pelaamiseen. Pelaan golfia aivan alkukeväästä mahdollisimman pitkään syksyyn. Kulutan myös lenkkipolkuja vaihtelevasti, joko yksinäni tai sekarotuisen koiran kanssa.

Jos etsit valaisimia tai kalusteita projekteihin, ota yhteyttä projektimyyntiimme – asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin!

Katso Tompan ja koko tiimin yhteystiedot.

 


KT Interior on valaistukseen ja toimistokalusteisiin erikoistunut asiantuntijayritys. Maahantuomme julkitila-, toimisto-, ravintola-, ja hotellikäyttöön suunniteltuja kalusteita ja valaisimia. Vakiovalikoiman lisäksi voit räätälöidä ja suunnitella myös haluamiasi tuotteita – mittatilauskalusteet sekä erikoisvalaisimet saat helposti kauttamme.