Ajankohtaista, Uutuudet

Poimintoja Tukholman huonekalumessuilta

20.2.2023, KT Interior

Tukholman huonekalumessujen suosikit ja uutuudet päämiehiltämme

Tukholman huonekalu messut järjestettiin helmikuussa 2023. Kävimme tutustumassa uutuuksiin ja poimimme suosikkimme päämiehiltämme.

Toimistotilojen muutokset ja työntekijöiden yksilölliset tarpeet näkyivät Stockholm Furniture Fair -messujen esillä olleessa kalustevalikoimassa. Kalusteiden ja tilojen muunneltavuus on yksi selkeästi tämän hetken korostuva trendi, kun toimistojen käyttötarkoituksia pyritään sopeuttamaan tämän hetken vaatimuksiin monipaikkaisen hybridityön lisääntyessä. Pyörälliset ja helposti siirrettävät kalusteet ovatkin tulleet monien kalustevalmistajien mallistoihin.

Väreissä nousivat esiin murretut sekä luonnosta poimitut sävyt. Etenkin vihreän sävyjä näkyi paljon. Oli myös piristävää huomata, että kirkkaampia värejä nähtiin eri osastoilla.


Horreds

Horredsin osastolla nähtiin modernin työympäristön kalusteita ja murrettuja sävyjä. Horredsin valikoimissa on etenkin modernien toimistojen oleskelu- ja neuvottelutiloihin soveltuvia kalusteita. Myös uutuustuotteita oli esillä.

Horreds tarjoiluvaunu.

Käytännöllinen ja moderni Exo-trolley tarjoiluvaunu. Samaa värimaailmaa takana Vx Project tiimi- ja kokouspöytä, jonka ympärillä Glove-tuolit kahdella erilaisella selkänojan korkeudella.


Mute Focus-nojatuolissa on intergoitu pöytätaso latauspistokkeella sekä lokerikko tavaroille. Raamikas nojatuoli on käytönnöllinen esimerkiksi aulatiloihin ja toimistojen kohtaamistiloihin. Mukavan pehmeissä istuintyynyissä on erinomainen istua. Tumman vihreä Personal Storage lokerikko on Horredsin säilytysjärjestelmä, johon voidaan integroida myös istuin.

Mute Focus-tuoleissa oli käytetty kahta eri kangasta verhoilussa, istuimen ja selkänojan kangas ovat eri materiaalia mutta saman värisiä. Erilaisilla struktuureilla saadaan elävyyttä kalusteisiin. Lokerikkoon saa kätevästi esimerkiksi laukun. Metalliset jalat antavat kevyen vaikutelman raamikkaalle nojatuolille.

Korkeaselkäinen Mute Focus-nojatuoli antaa yksityisyyttä ja vaimentaa ääntä.

Glove-nojatuolit ja Lap-pöydät. Soikea pieni pöytä on moderni valinta pyöreän sijasta.

Horredsin uutuuksia – Log-sohvamoduuli ja nojatuolit. Käsinojallisen nojatuolin puuosat ovat kauniisti viimeistelty. Sohvamoduulin paloista voidaan luoda suuriakin kokonaisuuksia.


Pyöreän Tin-neuvottelupöydän kartion mallinen jalusta on rei’itettyä metallilevyä. Pöydän ympärillä Glove-tuolit ovat saaneet vetoketjulliset irtohuput. Helppo tapa päivittää tuolin ulkonäköä.

Glove-baarituolit.

Horreds on ruotsalainen kalustevalmistaja ja designbrändi, jonka tuotevalikoimasta löytyvät ratkaisut nykyaikaisen toimiston tarpeisiin, ja valikoimassa on runsaasti myös kotiympäristöön soveltuvia säilytyskalusteita, pöytiä ja tuoleja. Horredsin tuotteet ovat korkealaatuisia, ja niiden valmistuksessa on huomioitu pienemmätkin yksityiskohdat, viimeistelty muotoilu ja kalusteratkaisut ovatkin moderneja ja usein aikaansa edellä olevia.


 

Narbutas

Siirreltävät työpisteet ja liikuteltavat kalusteet olivat esillä myös Narbutaksen osastolla. Esillä oli muunneltavia ja monikäyttöisiä kalusteita sekä akustoivia ratkaisuja avoimiin toimistotiloihin. Narbutaksen osastolla nähtiin luonnosta poimittuja sävyjä, mm. vihreää väriä oli esillä monissa eri sävyissä.


Narbutaksen Silent Room on päivitetty omalla lattialla, joka lisää ääneneristävyyttä.  Puhelinkoppi on ääntäeristävä ratkaisu avotoimistoihin. Puhelinkoppeja on useita eri kokoja, yhden hengen tilasta vetäytymistilaan, jossa mahtuu pitämään usemmankin hengen palaverin.

Uutuuksia, Zoozoo-pöytä ja siihen integoidut pyörälliset jakkarat saa kätevästi pöydän alle piiloon.

Worklab-tuoteperhe on Narbutaksen uutuus muuntuvien tilojen tarpeisiin. Tuoteperheessä on pyörillä liikuteltavia kalusteita, kuten työpisteitä ja hyllyjärjestelmiä.

Nova Wood Pultipurpose -pöytien ympärillä Canny-jakkarat, jotka ovat Narbutaksen uutuuksia. Korkeissa, mutta kevyissä jakkaroissa on kankainen istuinosa, täyspuiset jalat ja jalkatukeen on valittavissa herkullisia värejä.

 


KT Interior on valaistukseen ja toimistokalusteisiin erikoistunut asiantuntijayritys. Maahantuomme julkitila-, toimisto-, ravintola-, ja hotellikäyttöön suunniteltuja kalusteita ja valaisimia. Vakiovalikoiman lisäksi voit räätälöidä ja suunnitella myös haluamiasi tuotteita – mittatilauskalusteet sekä erikoisvalaisimet saat helposti kauttamme.


Kiinnostuitko jostakin tuotteesta? Olemme apunasi toimitilojen kalustevalintojen kanssa.

Ota yhteyttä