Planet Lighting LED Puck VA

Australialaisen Planet Lighting:in valmistama LED Puck on käsijohteeseen kehitetty kompaktin kokoinen valaisin, joka antaa suunnittelijalle vapauden luovuuteen. LED Puck soveltuu erinomaisesti jälkiasennettuna saneerauskohteisiin ja uudiskohteisiin. LED Puckin monipuoliset valonjako-ominaisuudet mahdollistavat rakenteiden, kulkuväylien tai muuten vain haastavasti toteutettavissa olevien kohteiden valaistuksen juuri toivotunlaisesti, sillä valo saadaan ohjattua optimoidusti juuri sinne minne halutaan. LED Puck -valaisin soveltuu asennettavaksi myös suoraan puurakenteisiin.

LED Puck toimii parhaiten korostusvalaistuksessa, sekä siltojen ja kulkuväylien valaistuksessa sisä- ja ulkotiloissa. LED Puck VA Vertical Asymmetrical -tyyppi antaa epäsymmetrisen valonjaon, jonka ansiosta valo ohjautuu kulkukäytävälle myös suoraan kaiteen alapuolelle asennettuna.

Referenssikohde

Kauppakeskus Ainoa, Espoo

  • Asennus: upotus käsijohteen alapintaan. Upotusaukkojen poraus tehdään työmaalle tai kaiteen valmistajalle lainattavalla erikoistyökalulla. Valaisimet ovat varustettu tehdasasenteisilla IP-suojatuilla pikaliittimillä. Draiverin asennus sähkökaappiin tai vastaavaan paikkaan, tarvittaessa löytyy myös kaiteen sisälle mahtuva draiveri-tyyppi. Valaisimien asennus sarjakytkentään.
  • Ilkivaltaluokitus: IK10
  • Teho: 1,4W / 175lm
  • Tiiviysluokka: polykarbonaattilasilla IP65 (vakio), borosilikaattilasilla IP67 (tilauksesta)
  • Materiaali: ruostumaton teräs 316, häikäisysuoja polykarbonaattilasi tai borosilikaattilasi
  • Valonjako: epäsymmetrinen
  • Valon ohjaus: tasavirtalähde ON/OFF, jossa max. kytkentä on 20 valaisinta tai DALI, jossa max. kytkentä on 40 valaisinta tai Casambi Bluetooth
  • Valon värilämpötila: 2700K, 3000K, 3500K ja 4000K

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Tiesithän, että kauttamme on saatavissa edustamiemme brändien koko valikoimat, vaikka et löytäisikään kaikkia tuotteita verkkosivuiltamme. Kauttamme on saatavissa myös kustomoituja erikoistuotteita. Tutustu valmistajien tuoteluetteloihin tai tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.

Tilaa uutiskirjeemme