Ajankohtaista, Valaistus

Vibian valaisimet

25.9.2023, KT Interior

Korkealaatuiset ja modernit valaisimet ammattilaisille

Barcelonalaisen Vibian korkealaatuiset ja elegantit valaisimet ovat nyt saatavilla ja tilattavissa kauttamme projekteihin.

Vibia on moderni valaisinvalmistaja ja brändin ydinajatus on tarjota valaisimia, jotka täyttävät ammattilaisten, kuten arkkitehtien, sisustusarkkitehtien ja muiden muotoilualan ammattilaisten, vaativimmatkin tarpeet. Jokainen valaisin on huolellisesti suunniteltu ja viimeistelty, ja ne edustavatkin ensiluokkaista laatua ja ajattomuutta.

Vibia uskoo, että valaistus on avainasemassa tilojen muovaamisessa. Tilojen valaistus vaikuttaa paitsi tilojen ulkonäköön myös siihen, minkälaista tunnetta ne herättävät. Valaistus voi antaa meille energiaa ja tehokkuutta tai tuoda rentoutumisen ja levollisuuden tunteen.

Vibian valikoimasta löytyy valaisimia jokaiseen tilaan ja tunnelmaan. Vibia tarjoaa valaistusratkaisun, joka täyttää vaativimmatkin tarpeet oli kyseessä sitten ravintola, kahvila, hotelli tai jokin muu tila. Innovaatiot ja elegantit muodot ovat yrityksen tuotekehityksen avainroolissa. Valaisinten selkeälinjaiset muodot tekevät niistä ihanteellisia ja sopivia myös skandinaaviseen sisutukseen. Vibian mallistosta on useita palkittuja valaisimia.

Yhteistyön myötä voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden tilata Vibianin valaisimia suoraan kauttamme. Lisätietoja Vibianin valaisimista ja niiden tilaamisesta saat kauttamme. Ota yhteyttä meihin, autamme mielellämme!

Tutustu Vibian -malliston suosikkeihimme alla.

Vibia Dots seinävalaisimet.

 

Vibia Dots pyöreät seinävalaisimet.

 

DOTS  – pienikokoinen valaisin, joka tekee suuren vaikutuksen.

Dots-sarjassa on neljä erilaista pyöreää seinävalaisinta.

  • Dots-lukuvalo tarjoaa tarkan ja säädettävän valon.
  • Dots-seinävalaisimessa on kovera siluetti, jonka ulkonäkö muistuttaa kuun ulkomuotoa. Se tuottaa ympärisäteilevää hajanaista valoa ja se voidaan suunnata ylös- tai alaspäin tarpeen mukaan.
  • Suunnattavassa Dots-seinävalaisimessa on 360 astetta kääntyvä mekanismi ja kartion mallinen valokeila , joka antaa mahdollisuuden luoda graafisia valotehosteita.
  • Dots-ympärisäteilevä valaisin luo kaunista ja pehmeää hehkua seinäpintaan.

 

Vibia Plusminus

 

Vibia Plusminus

 

PLUSMINUS – tilaa luovuudelle.

Plusminus on modulaarinen valaisin sisätiloihin. Valaisimen ainutlaatuisuus on valaisimien vapaa asennus leveään tekstiilipäällysteiseen nauhaan, jonka sisällä kulkee myös sähkövirta. Tekstiilinauha mahdollistaa valaisimien vapaan sijoittamisen ja ainutlaatuisten valoratkaisujen luomisen paikan päällä. Asennus on muuntojoustava ja valaisimien sijoitusta voidaan helposti muuttaa ilman sähköasentajaa. Valaisimen avulla voidaan luoda ainutlaatuisia valaistusratkaisuja käyttämällä erilaisia ​​yhdistettäviä ja vaihdettavia osia. Valaisimella voidaan luoda mukautettuja ratkaisuja haastavampiinkin tiloihin. Valaisimen hyvin kevyt rakenne antaa suunnittelijalle vapauden luoda myös painovoimaakin uhmaavia valaisinmuodostelmia.

Palkinnot:
2022 Interior Design Best of Year Awards: Architectural Lighting
2022 Architectural SSL Magazine: Product Innovation (PIA) Winner
2022 Architect’s Newspaper Best of Product: Decorative Lighting
2021 Stylepark Selected Award


Vibia Guise Hanging

 

GUISE – palkittu valaisinsarja.

Guise-mallisto sisältää riippuvalaisimia, sekä pysty- että vaakasuuntaisia. Valaisimet ovat valmistettu korkealaatuisesta lasista.

Palkinnot:
2019 Wallpaper* Design Award – UK
2018 Red Dot Award – Germany
2018 German Design Award – Germany
2017 Archiproducts Design Award – Italy

 

RHYTHM HORIZONTAL HANGING – modernia leikkisyyttä.

Rhythm horizontal Hanging – modulaarinen valaisin, joka antaa tilaa leikittelyyn. Rhythm on saatavana sekä pysty- että riippuasennuksella. Valaisimesta voidaan luoda mitä erilaisempia versiota, kuten siksak -kuvioita, spiraaleja ja aaltomaisia kuvioita.

Palkinnot:
2012 IIDA/HD Product Design Award – USA

Vibia Out ulkovalaisin.

 

OUT – lattiavalaisin ulkotiloihin.

Out-lattiavalaisin tuo sisävalaistuksen tyyliä myös ulkotiloihin.  Kaareva varjostin tekee tästä valaisimesta ihanteellisen pöytien tai kohtaamispaikkojen valaisijan.

 

Vibia Mayfar Mini pöytävalaisin ulkokäyttöön.

 

Vibia Mayfar Mini pöytävalaisin.

 

MAYFAIR – klassista eleganssia.

Mayfair-pöytävalaisimet soveltuvat kahviloihin ja ravintoloihin pöytävalaisimeksi, ja myös moniin julkisiin tiloihin kuten kirjastojen tai toimistojen pöytävalaisimiksi. Metallisen valaisimen varjostin luo miellyttävää alaspäin suuntautuvaa valoa, mutta varjostimen yläosan aukon ansiosta valaisin antaa valoa myös epäsuorasti ylöspäin. Mayfairissa on klassinen muotokieli ja se on saatavana useassa eri värissä pöytä-, lattia- ja riippuvalaisimena.

Palkinnot:
2022 Interior Design Best of Year: Honoree in Outdoor Lighting
2022 Architizer A+ awards – Honoree in Decorative & Free standing
category /and Exterior Lighting Category

Vibia Fold surface seinävalaisimet.

 

FOLD SURFACE – leikittelevää valomosaiikkia.

Fold Surface seinävalaisinten geometrinen muoto luo kolmiulotteisen vaikutelman heijastamalla varjoja ja valoa seinille. Fold on monipuolinen valaisinsarja, joka sopii sekä julkisiin tiloihin että yksityiskäyttöön. Valaisimia yhdistelemällä voi luoda lähes loputtomasti erilaisia kokoonpanoja, aivan kuin kokoaisi valaistusmosaiikkia.

 

Vibia Puck Wallart pyöreät seinävalaisimet.

 

PUCK WALL ART

Puck Wall Art -valaisinsarjassa on pyöreitä seinävalaisimia, joita voi käyttää yksittäin tai ryhmittää haluamallaan tavalla.

 

Vibia Empty betoniset ulkovalaisimet

 

EMPTY – yhdistettyä toiminnallisuutta.

HäikäisemättömissäEmpty -ulkovalaisimissa yhdistyy valaisimen ja pöydän toiminallisuus. Ulkovalaisimet toimivat valaisimina, istuimina sekä pöytinä. Rakenteellinen häikäisysuoja lisää ulkotilojen viihtyvyyttä.

 


 

Tutustu Vibia esitteeseen:

 


Vibia

Vibia on barcelonalainen valaisinbrändi, joka yhdistää valaisinten huippumuotoilun sekä innovatiivisen valaistusteknologian. Vibian valikoimasta löytyy valaisimia monenlaisiin tiloihin ja tunnelmiin. Valaisimet käyvät läpi erityisen tarkistusprosessin, joka varmistaa parhaan laadun ja suorituskyvyn täydellisen valaistusratkaisun luomiseksi.

Brändin ydinajatuksena on tarjota laadukkaita, ajattomia sekä hienostuneita valaisimia, jotka täyttävät ammattilaisten, kuten arkkitehtien ja muiden muotoilualan ammattilaisten vaativimmatkin tarpeet. Jokainen valaisin on huolellisesti suunniteltu ja viimeistelty, ja hienostuneet valaisimet edustavatkin ensiluokkaista laatua ja ajattomuutta.


Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä