Vibia Plusminus, modulaarinen valaisin

Vibia

Plusminus on modulaarinen valaisin sisätiloihin. Valaisimen ainutlaatuisuus on valaisimien vapaa asennus leveään tekstiilipäällysteiseen nauhaan, joka toimii samalla liitosjohtona. Valaisimet kiinnitetään nauhaan klipsien avulla, joka mahdollistaa valaisinten vapaan sijoittamisen ja ainutlaatuisten valoratkaisujen luomisen. Asennus on muuntojoustava ja valaisinten sijoitusta voidaan helposti muuttaa ilman sähköasentajaa.

Plusminus-valaisinten avulla voidaan luoda ainutlaatuisia valaistusratkaisuja käyttämällä erilaisia ​​yhdistettäviä ja vaihdettavia osia. Plusminus-valaisinmalleja on 6, joista voi valita useita erilaisia samaan asennukseen. Valaisimen hyvin kevyt rakenne antaa suunnittelijalle vapauden luoda painovoimaakin uhmaavia valaisinmuodostelmia.

Plusminus on edistyksellisen luova valaisin, joka mukautuu tiloihin tarjoamalla lukuisia valaistusmahdollisuuksia. Plusminus-konfiguraattorin avulla voi luoda oman visualisoinnin, mutta inpiraation tueksi Plusminuksesta on saatavana yli 100 valmista konfiguraatiota, joita voidaan muokata projektikohtaisesti.

Plusminus-konfiguraattori

Suunnittele oma valaisin

 • Asennus: ripustus toimitettavaan tekstiilipäällysteiseen nauhaan, jossa on integroitu liitosjohto. Asennuksen maksimipituus 30 metriä / liitäntälaite. Kiinteä asennus pintaan asennettavalla kattokupilla tai asennuslevyllä (alakattoihin), tai pistotulpalla varustettu liitosjohto
 • Materiaali:
 • Takuu: 5 vuotta
 • Valon ohjaus: ON/OFF, DALI, 1-10V, PushDim ja Casambi
 • Valon värilämpötila: 2700 K, 3000 K, 3500 K
 • Värit: tekstiilinauha: Black, Terra Red, Blue, Green, Beige. Varjostimet: Black, Off-White, Beige, Terra Red, Blue, Green
 • Värintoistoindeksi: CRI 90

  Etkö löytänyt etsimääsi?
  Tiesithän, että kauttamme on saatavissa edustamiemme brändien koko valikoimat, vaikka et löytäisikään tuotetta verkkosivuiltamme. Kauttamme on saatavissa myös kustomoituja erikoistuotteita. Tutustu valmistajien tuoteluetteloihin tai tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.

  Tilaa uutiskirjeemme