Ajankohtaista, Uutuudet

Herman Miller syksyn 2023 uutuuksia

21.9.2023, KT Interior

Uudet Herman Millerin tuotteet – tyylikkäitä ja toiminnallisia kalusteita


Herman Millerin tuotemallisto on laajentunut uusilla käytännöllisillä ratkaisuilla. Uudet tuotteet, Fuld-tuoli, Cyclade-sohvapöydät ja Luva-moduulisohva, ovat suunniteltu tuomaan toiminnallista eleganssia erilaisiin toimisto- ja julkitilaympäristöihin. Tutustu Fuld-tuoliin, Cyclade-sohvapöytiin ja Luva-moduulisohvaan ja löydä tyylikkäät, monikäyttöiset sekä mukautuvat kalusteratkaisut.

 

Fuld -tuoli

Herman Millerin uusi Fuld -tuoli on moderni tuoli, joka tarjoaa istumamukavuutta, että toiminnallisuutta. Tuoli on suunniteltu huomioimaan nykyaikaisten tilojen muuntuvat tarpeet, sillä tuolin kääntyvä istuinosa ja käsinojien muotoilu mahdollistavat tuolien asettamisen kätevästi sisäkkäin ”jonoon”.  Pyörillä liikkuvien tuolien siirtely on helppoa ja mahdollistaa tilan muuntamisen tarpeiden mukaisiksi. Fuld -tuoli soveltuu erityisen hyvin oppimisympäristöihin, kuten auditorioihin, luokkahuoneisiin, seminaaritiloihin, toimistoihin tai mihin tahansa tilaan, jotka palvelevat erilaisia käyttötarkoituksia ja tilaisuuksia, ja joissa monikäyttöisyys sekä muuntuvuus vaativat joustavia istumisratkaisuja. Tuolin on suunnitellut Stefan Diez.

Fuld-tuolin moderni muotoilu

Fuld-tuolissa on uudenlainen muotoilu, Y-malliset jalat sekä putkimaiset, kolmion malliset käsinojat. Fuld-tuolin istuin- sekä selkänoja on muotoiltu, ja lisäksi selkänoja joustaa taaten istumamukavuuden ja ergonomian pitkissäkin istunnoissa. Tuoli on saatavana pyörillä tai ilman. Käsinojat lisäävät tuolin mukavuutta ja tukea käyttäjälle.

Väri- ja verhoilumahdollisuudet

Tuoli on saatavana kuudessa värissä ja sen istuinosa voidaan verhoilla kiinteästi, mikä lisää istuinmukavuutta ja antaa mahdollisuuksia personoida tuoli tilaan sopivaksi.

Kestävä ja ekologinen Valinta

Istuinosan verhoilu on 3D-neulottua 44%:sta kierrätyspolyesteria, joka on valmistettu ilman tekstiilihävikkiä.

 

 

Herman Miller Fuld, jonottava tuoli
Herman Miller Fuld-tuolit ovat saatavana kuudessa eri värissä. Tuolien kääntyvä istuinosa mahdollistaa tuolien säilyttämisen jonossa.

 


Cyclade-sohvapöydät ja sivupöydät

Herman Millerin Cyclade-sohvapöytien muotokieli yhdistää aaltoilevat ja orgaaniset pyöristetyt muodot. Pöydät ovat saatavana kolmessa eri koossa.

Aaltoileva ja orgaaninen muotokieli

Herman Millerin Cyclade-sohvapöydissä on abstrakti ja orgaaninen muotokieli. Sohvapöytiä voi käyttää yksittäin tai niistä voidaan luoda pöytämuodostelmia. Näyttäviä pöytäkokonaisuuksia voi luoda yhdistelemällä eri mallisia ja eri materiaaleista olevia pöytiä.  Cyclade-pöytäsarja tuo taiteellista tyylikkyyttä ja monipuolisuutta mihin tahansa tilaan.

Ylelliset materiaalit

Cyclade-sohvapöytien pöytälevyt ovat saatavana ylellisissä kivi- ja puumateriaaleissa. Mustat ja metalliset jalat antavat pöydälle kevyen ilmeen. Suurimmassa mutta matalimmassa low table-mallin pöytälevyssä on pyöreän mallinen aukko, joka tuo Cyclade-sohvapöytään leikkisyyttä ja toimii pöytäryhmien sommittelussa. Aukkoon voidaan asettaa erillinen lasimalja, joka toimii vaikkapa maljakkona.

Cyclade-sarjan suurin ja matalin ”low table” -mallin pöytälevy on varustettu pyöreällä aukolla. Tämä yksityiskohta tuo Cyclade-sohvapöytään leikkisyyttä ja mahdollistaa lisätoiminnallisuuden. Aukkoon voidaan sijoittaa erillinen lasimalja, joka toimii esimerkiksi maljakkona tai pienten esineiden säilytyspaikkana.

 


 

Luva – muunneltavat ja monipuoliset sohvat ja nojatuolit

Herman Millerin Luva-sarjaan kuuluu laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja, kuten sohvia, nojatuoleja ja raheja. Luva-sarjan kalusteissa on pehmeät ja pyöristetyt muodot. Modulaarisen rakenteen ansiosta voit yhdistellä tai irrottaa moduuleita helposti metallisten kiinnikkeiden avulla. Valittavana on 2- tai 3-istuttavia sohvia käsinojilla tai ilman sekä lisäksi divaaniosat. Kulmasohvia tai suurempia istuinryhmiä on helppo luoda sohvamoduuleiden avulla. Luva-sarjan kalusteisiin on saatavana laaja valikoima erilaisia verhoiluvaihtoehtoja ja värejä, joten kalusteet on helppo räätälöidä tilaan sopivaksi.

Inspiraatio nyrkkeilyhanskoista ja futonista

Suunnittelija Gabriel Tan on saanut Luva-sarjaan inspiraation nyrkkeilyhanskojen sekä japanilaisen futonin muodosta. Luva on portugalia ja tarkoittaa ”hanskaa”, mikä ilmentää täydellisesti tämän sarjan erottuvaa muotoilua. Luva-sarjan sohvien ja nojatuolien erityispiirre on niiden selkänoja, joka voidaan helposti kääntää käsin myös pystyasentoon. Tämä antaa mahdollisuuden vaihdella istuma-asentoa ja tekee Luva -sarjan kalusteista monikäyttöisiä.

Luva -sarja tarjoaa monipuolisia  vaihtoehtoja:

  • Nojatuolit: Valittavana nojatuolit ilman käsinojia, käsinojilla tai käsinojilla jommallakummalla puolella tuolia.
  • 2-istuttavat ja 3-istuttavat sohvat: Sohvat myös divaaniosilla, jotka lisäävät mukavuutta ja joustavuutta.
  • Modulaarinen rakenne: Voit luoda esimerkiksi kulmasohvia, jotta kalusteet sopivat täydellisesti tilan muotoon.

 


Luva-sarjan kalusteissa on erityistä sen selkänoja, joka voidaan helposti käsin kääntää myös pystyasentoon.

 

 


Herman Miller kalusteet maahantuo KT Interior.

Herman Miller on yhdysvaltalainen kalustevalmistaja, joka on tunnettu erityisesti ergonomisista designtyötuoleista. Herman Millerin tuotevalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset työtuolit, loungekalusteet, toimistokalusteet sekä valaisimia, joista kaikki soveltuvat niin julkitiloihin kuin kotiinkin. Esteettisten ja viimeisteltyjen tuotteiden takana on pitkä tuotekehitysprosessi sekä tutkimustyö yhdessä suunnittelijoiden ja ergonomia-asiantuntijoiden kanssa. Herman Miller on kalustesuunnittelun edelläkävijä, sillä kalusteiden suunnittelutyö ei pelkästään ulotu visuaalisiin tekijöihin vaan suunnittelutyössä on huomioitu käytettävyys, ergonomisuus, kestävyys sekä vihreät arvot.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä