Valaistus

LEDS C4 Play EPD-ympäristöselosteen omaava alasvalosarja

8.11.2023, KT Interior

Play -alasvalosarjasta löytyy alasvalot moneen tarpeeseen

LEDS C4 Play alasvalosarjan valaisinmalleja.

Play -sarjassa on laajasti erilaisia alasvaloja eri tehoissa, avauskulmilla ja valaisimiin on saatavana monenlaisia kehyvaihtoehtoja eri materiaaleilla.


Mahdollisuudet

Alasvaloista löytyy pyöreät ja neliönmalliset valaisimet suuntauksella tai ilman. Tehoja, kokoja, avauskulmia, kehyksen värejä ja kehyksen materiaaleja löytyy moneen tarpeeseen. Valaisimiin on saatavana optiona syvempi runko (UGR < 9), hunajakenno, opaloitu linssi ja epäsymmetrisen- elliptisen- tai neliönmuodon antava linssi. Erikoisuutena Play valaisimien Deco-sarjasta löytyy myös puiset (saksanpähkinäpuu / tammi), sementtiset tai alabasterista tehdyt kehykset. Kehyksen vakioväreinä ovat valkoinen, musta, kromi ja satinoitu alumiini, heijastimen ollessa valkoinen, musta tai kulta.

Tekniset tiedot

Saatavana viisi tehoa välillä 1,5 W – 18 W, valotehokkuus on jopa 118 lm/W. Saatavana värilämpötilat 2700 K, 3000 K tai 4000 K. Värintoistoindeksi CRI 80 tai CRI 90.
Uppoasennus jousiliittimillä. Ulkoinen tasavirtalähde, joissa ohjaustapana voi olla DALI, ON/OFF, vaihehimmennys, 1-10 V tai langaton Casambi bluetooth -yhteys.

EPD-ympäristöseloste

Play-sarjan valaisimilla on EPD-ympäristöselosteet. Tutustu EPD-ympäristöselosteisiin tarkemmin Playn tuotesivulta löytyvistä linkeistä.

Konfiguraattori

Play-valaisimen konfiguraattorilla voi räätälöidä valaisimet monin eri tavoin. Konfiguraattorissa valaisimeen voi valita tarkan tehon, valon avauskulman, linssin sekä haluamasi kehysmateriaalin. Konfiguraattorin avulla voit siis luoda täysin räätälöidyn valaisimen, joka sopii täsmälleen tarpeisiin.