Uutuudet, Valaistus

Planet Lightingin uudet LED Puck mallit

28.4.2021, KT Interior

Planet Lighting LED Puck uutuudet

Australialaisen Planet Lighting:in kehittämä LED Puck on käsijohteeseen upotettava pienikokoinen valaisin, joka on energiatehokas ratkaisu kulkuväylille, silloille ja portaikkoihin, ulko- ja sisätiloihin. Energiansäästö on moninkertainen lineaariseen valaistusratkaisuun verrattuna.

 

LED Puck uutuusmallit

LED Puck FA [Forward Asymmetrical] -valaisin antaa valon suoraan alas ja eteen, ilman taustavaloa. Tämä valaisin soveltuu hyvin kohteisiin, joissa taustavaloa ei haluta. Käyttöesimerkkinä veden ylittävät kulkusillat, joissa veden eliöstön häiritseminen valolla halutaan minimoida.

LED Puck Lens valokeilan rajat ovat erityisen pehmeästi diffusoitu linssin avulla, jonka ansiosta luminanssien kontrastierot saadaan pienennettyä. Tuote soveltuu hyvin kohteisiin, joissa halutaan pehmeää korostusvalaistusta.

LED Puck TW [Tunable White] -valaisimessa valon värilämpötila saadaan säädettyä erittäin lämpimästä hyvin kylmään, säätövälin ollessa 2700 K – 6500 K.

 

LED Puck ominaisuudet

  • Valaisimen halkaisija on 16mm ja ledin valotehokkuus on luokkaa 1,4 W / 92-182 lm mallista riippuen.
  • Saatavana värilämpötilat 2700 K, 3000 K, 3500 K, 4000 K, TW ja RGBW.
  • Valaisimen runko on kestävää IK10 – luokiteltua ruostumatonta 316 terästä.
  • Tiiviysluokka on IP65 polykarbonaattilinssillä ja IP67 borosilikaattilasilla.

Asennus

Asennusaukkojen tekemiseen lainaamme kaiteen poraustyökalun, jolla metallin työstö onnistuu kohteessa tai kaidevalmistajan tiloissa. Valaisimissa on pikaliittimin varustetut esiasennetut liitosjohdot asennusta nopeuttamaan. Syöttö tapahtuu tasavirtalähteellä, jonka voi asentaa joko kaiteen sisä- tai ulkopuolelle. Yksi tasavirtalähde voi syöttää jopa 40 valaisinta.

Valon ohjaustavat: ON/OFF, DALI, Casambi-Bluetooth ja DMX.

 

Planet lighting Led puck referenssi Park Barkaby Sweden.

 


Planet Lighting on australialainen valmistaja. Planet Lighting:in valikoimasta on saatavana LED Puck -valaisin, joka on käsijohteeseen ja haastaviin ulkokohteisiin integroitava valaisin. Planet Lightingin yrityksen filosofian mukaisesti tuotteiden laatu, käytettävyys ja design kuuluvat erottamattomasti yhteen.