Toimisto, Uutuudet

Herman Miller uutuus: Verus -tuoteperhe

6.4.2021, KT Interior

Huhtikuussa 2021 lanseerattu Herman Millerin Verus -tuoliperhe on kolmesta tuolimallista koostuva tuoteperhe, johon kuuluu työtuoli, baarituoli (stool) sekä vierastuoli (side chair). Uuden tuotekehityksen tuloksena syntyi tuolit, joissa on yhdistelmä toiminnallisuutta ja teknistä tyylikkyyttä, Herman Millerin tunnettua laatua ja kokemuksen tuomaa näkemystä parhaimmasta istuma-asennosta. Kaikilla Herman Millerin työtuoleilla on 12 vuoden takuu, kuten myös Verus-tuoteperheen tuoleilla. Useista verhoilu- sekä värivaihtoehdoista on mahdollista luoda uniikki ja sisustukseen sopiva tuoli.


Herman Miller Verus

 

VERUS työtuoli sopii istujan tarpeisiin ja budjettiin

Herman Millerin Verus -työtuoli on toiminnallinen tuoli, joka mahdollistaa erinomaisen ja mukavan istumakokemuksen käyttäjälleen. Verus työtuoli vastaa nykypäivän tarpeita tuolista, jossa tarvitaan monipuolista tukea koko keholle, kilpailukykyiseen ja Herman Millerin hintakategorialta edulliseen hintaan – ergonomiasta tinkimättä. Verus-työtuoli on suunniteltu työpisteiden äärelle, joissa istutaan pitkiä aikoja, mutta soveltuu myös lyhyempiaikaiseen istumiseen.

Työtuolin selkänoja ja tuolin istuin ovat suunniteltu ergonomisiksi tukemaan niitä kehon osia, jotka eniten tarvitsevat tukea. Tuolin muotoiltu ja täydellisen pehmeäverhoiltu istuinosa sekä hengittävä selkänoja tekevät istumisesta optimaalista. Tuolissa on helppokäyttöinen keinu ja istuinkulman säätö, jotka takaavat ryhdikkään ja optimaalisen työskentelyasennon. Tuoliin on saatavana säädettävä ristiseläntuki, joka lisää mukavuutta ja vakautta selkärangan täydelliseen tukeen. Täyssäädettävät käsinojat takaavat parhaimman työskentelyasennon tietokoneen äärellä.  

 

Herman Miller Verus

Keinu keinunrajoittimella    –    Ristiselän tuella hyvä ryhti  –    Korkeussäädettävä lannetuki  –    Täyssäätyvät käsinojat

Kaksi erilaista selkänojan materiaalia

Verus työtuolin selkänoja on saatavana kahdella erilaisella materiaalilla. Interweave 2 suspension -verkkomateriaalissa on 3 tukivyöhykettä, joissa on erilaiset jännitykset istujan vartalon eri alueiden tukemiseksi. Ylimpänä on pehmeä vyöhyke lapaluiden alueelle, keskiselälle vakauttava alue ja alimpana tuki ristiselälle ja lannerangalle. Tukivyöhykkeet antavat tuen oikeisiin paikkoihin koko selkärangan alueella ja lisäksi tukien myös lannerankaa.

TriFlex Back -vaihtoehto on ergonominen, kestävä ja helposti puhdistettava materiaali. Taipuisaan polymeeri materiaaliin on suunniteltu kuviointi, joka muodostaa 3 ergonomista vyöhykettä – ristiselän ja lannerangan alueelle, selkärankaan ja ylemmäs lapaluiden alueelle. TriFlex -materiaali on ominaisuudeltaan Interweave 2-materiaalia hieman jäykempi. Verus tuoli TriFlex-selkämateriaalilla valittuna sopii erinomaisesti terveydenhoidon ja oppimisympäristöjen työtuoleille sen helpon puhdistettavuuden ansiosta.

Herman Miller Verus työtuoli

Kaksi erilaista selkänojan materiaalia: TriFlex tai Interweave2

Uniikki työtuoli

Useiden verhoilu- ja värivaihtoehtojen avulla tuoli on mahdollista muokata haluamakseen. Konfiguraattorin avulla voit luoda haluamasi tuolivariaation.

Työtuolin jalustan ja rungon värivaihtoehdot:

  • Musta runko ja musta jalusta
  • Mineral runko ja mineral jalusta
  • Musta runko ja kiillotettu alumiini jalusta
  • Mineral runko ja kiillotettu alumiin jalusta
  • Mineral runko ja musta jalusta

 

 

Herman Miller Verus työtuoli

 

 


 

 

Herman Miller on yhdysvaltalainen kalustevalmistaja, joka on tunnettu erityisesti ergonomisista designtyötuoleista. Herman Millerin tuotevalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset työtuolit, loungekalusteet, toimistokalusteet sekä valaisimia, joista kaikki soveltuvat niin julkitiloihin kuin kotiinkin. Esteettisten ja viimeisteltyjen tuotteiden takana on pitkä tuotekehitysprosessi sekä tutkimustyö yhdessä suunnittelijoiden ja ergonomia-asiantuntijoiden kanssa. HermanMiller on kalustesuunnittelun edelläkävijä, sillä kalusteiden suunnittelutyö ei pelkästään ulotu visuaalisiin tekijöihin vaan suunnittelutyössä on huomioitu käytettävyys, ergonomisuus, kestävyys sekä vihreät arvot.


Kerro miten voimme auttaa sinua luomaan ergonomisen työympäristön.

Ota yhteyttä