Ajankohtaista, Valaistus

T-BAR™ -valaistuswebinaari

28.1.2022, KT Interior

KT Interiorin T-BAR™ -webinaari ti 8.3.2022 klo 13.00-14.00

KT Interior järjestää webinaarin kattolistan korvaavasta, innovatiivisesta T-BAR™-valaisimesta. Tule mukaan kuuntelemaan ja oppimaan T-Bar-valaistusratkaisuista ja sen mahdollisuuksista valaistuksessa. T-BAR™ valaisin on yhdysvaltalaisen JLC-Techin valmistama T-profiilikattoon suunniteltu kevyt valaisin, jolla voidaan korvata osa katon T-profiileista. Webinaarin isäntänä toimii KT Interior ja webinaarin asiantuntijana puheenvuorossa on Lars Engelhard, Export Manager, LKD Licht Kommunal Digital GmbH.

 

Webinaarin agenda:

  • Mikä on T-BAR™-valaisin?
  • Miten käyttää T-BAR™-valaisimia?
  • Millaisia kohteita T-BAR™ -valaisimella on toteutettu kansainvälisesti?
  • Millaisia kohteita T-BAR™ -valaisimella on toteutettu Suomessa?
  • Uutuusesittelyssä T-BAR™ -Gemini

 

Nähdään linjoilla!

Ilmoittaudu webinaariin tästä >>

Webinaari on englanninkielinen, maksuton ja sopii kaikille valaistuksesta kiinnostuneille. Muistathan laittaa webinaarin kalenteriisi. Lähetämme webinaarilinkin noin päivää ennen tapahtumaa. Lähetämme myös tallenteen kaikille ilmoittautuneille jälkikäteen – ei siis haittaa jos et pääse seuraamaan webinaaria livenä.

 


 T-BAR™ -kattovalaisimet

Mihin  T-BAR™ kattovalaisimet soveltuvat?

T-BAR™ valaisin on yhdysvaltalaisen JLC-Techin valmistama T-profiilikattoon suunniteltu kevyt valaisin, jolla voidaan korvata osa katon T-profiileista.  T-BAR™ valaisimet toimivat tilan yleisvalaisimina, ja niillä on helppo tehdä erilaisia tilaa hahmottavia valolinjoja ja kuvioita. Poiketen perinteisemmistä LED-paneelien käytöstä, T-BAR™ valaisimet eivät vähennä katon akustiikkaa ja jättävät katon helposti avattavaksi.

Videoesittelyssä JLC-Techin T-BAR™ -Gemini