Ajankohtaista, Valaistus

LEDS C4:n malliston uutuudet

16.5.2023, KT Interior

Vuoden 2023 uutuusvalaisimet

Espanjalaisen valaisinvalmistaja LEDS C4:n vuoden 2023 mallistossa on näyttäviä valaisinuutuuksia decorative-, ulkovalaisin- ja yleisvalaisinten kokoelmissa. Katso poimintamme uutuuksista ja inspiroidu näyttävistä valaisimista.

 

 Ladattavan Portobello-valaisimen inspiraatio on lähtöisin 60- ja 70-lukujen poptaiteesta. Valaisin on IP44-luokiteltu.

  

Tubs Modular -valaisinmallistossa on täydentyny nyt myös kaarevalinjaisilla moduuleilla, joista voidaan luoda näyttäviä mutta hienostuneita kokonaisuuksia yhdistelemällä erilaisia moduuleja keskenään. Tubs Modular on suuriin ja pieniin tiloihin taipuva siroprofiilinen valoviivaratkaisu, jonka moduuleilla voi luoda mitä näyttävämpiä yhdistelmiä.

 

Uudet Geometric-riippuvalaisimet ovat yksinkertaisen elegantteja. Riippuvalaisimet ovat saatavana kolmion, neliön ja suorakaiteen muotoisina.

 

Orbit-tuoteperheessä on eri kokoisia ulkovalaisimia, joilla voidaan luoda tunnelmallisia terassien ja piha-alueiden valaistuksia.

 

Spark-valaisimet ovat saaneet inspiraationsa skandinaavisesta muotoilusta.

 

Levels-tuoteperheessä on pöytä-, riippu-, lattia- ja kattovalaisimia. Värillinen ja läpikuultava lasikupu on tämän valaisintuoteperheen juju.

 

Kaunis ja yksinkertainen Bloom-seinävalaisin on IP44 luokiteltu valaisin, joka soveltuu esimerkiksi kaunistamaan kylpyhuonetta.

 

Yksinkertaiset ja puhdaslinjaiset Noway valaisimet takaavat lämpimän ja mukavan valaistuksen rakenteensa ansiosta. Lattiavalaisimen asento on säädettävissä.

 

Nara-yleisvalaisimet täydentävät Ledsin omaa siroprofiilista Low voltage-kiskojärjestelmää.

 

Uusi Bento Wallwasher-seinänpesijä sekä Bento IP66 täydentävät Bento ”darklight”-tuoteperheen valikoimaa.

 

Sirot mutta tehokkaat Strom-kohdevalaisimet omaavat erinomaisen värintoiston CRI 92 R9 56. Valikoimassa on myös eri ruokalajeja hyvin korostavat valon ominaisuudet (leipä / kala / liha).

Leds C4 Iris   Leds C4 Iris

Iris-valaisimissa on monipuoliset valonhallintaan tarkoitetut linssit- ja lisäosat, värintoisto CRI90, useat väri- ja asennusvaihtoehdot tekevät tästä monipuolisen työkalun valaistukseen.

Leds C4 Kvia  Leds C4 Kiva

Yksinkertaisen ja eleettömän muodon omaavat Kiva-valaisimet ovat suunnattavia. Valaisimet voidaan asentaa puoliuppoon, kiskoon ja pintaan neljässä eri värissä.

Leds c4 Play  

Monipuolisesta Play-alasvalosarjasta löytyy tehot, viimeistelyt, lisäosat (linssit, optiikat ym.) sekä valon ominaisuudet joka kohteeseen.

Leds C4 Tango  Leds C4 Tango

Kiskoon upotettavat Tango-valaisimet täydentävät Ledsin omaa siroprofiilista Low voltage-kiskojärjestelmää. Huomaamaton valaistus esim. ravintoloihin ja hotelleihin.

LEDS C4 Atom  LEDS C4 Atom

Atom on valon ominaisuuksilta ja lisäosiltaan monipuolinen ja siro kohdevalaisin standardi-virtakiskoon. Hyvät laatuominaisuudet ilman suurta budjettitarvetta.

  LEDS C4 Lite spottivalaisin

Eleganteissa Lite-alasvaloissa on optiona laadukkaat linssioptiikat valon hallintaan ja korostusvalaistuskäyttöön. Valaisimeen saadaan myös saneerauskehys, jonka ansiosta asennus on helppoa olemassa oleviin asennusaukkoihin (D65 mm –  D110 mm).

 

Espanjalainen LEDS C4-valaisinvalmistaja

LEDS C4:llä on yli neljänvuosikymmenen kokemus valaistustuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Innovatiivisuus ja viimeistely takaavat LEDS C4-valaisimien täyttävän vaativammankin olosuhteen vaatimukset. LEDS C4:n valaisinvalikoimasta löytyy vaihtoehtoja monenlaisiin käyttötarkoituksiin: julkisiin tiloihin, toimistoihin, hotelleihin, ravintoloihin ja kotiympäristöön. LEDS C4 valmistaa myös räätälöityjä valaisimia ja maalaus erikoisväriin onnistuu vaivatta.

Vastuullisen ja energiatehokkaan designin yhdistelmä: LEDS C4:n valaisimet täyttävät Breeam- ja WELL-standardien vaatimukset

Energiatehokkuus täyttää monen tuotteen osalta Breeam-standardin energiatehokkuusvaatimukset sekä WELL-standardin laatuominaisuudet. Yli 90%:ssa valaisimista on vaihdettavat LED-moduulit ja draiverit, ja valaisimet ovat purettavissa sekä eroteltavissa kierrätykseen. Valmistajan panostus vastuulliseen toimintaan palkittiin Ecovadis Gold-tason palkinnolla 2022. Aikaa kestävissä design-valaisimissa yhdistyvät veistoksellinen muotokieli ja tuotteen laatu. LEDS C4:n valaisimilla on 5 vuoden takuu.

 

LEDS C4 uudet valaisinkatalogit:

LEDS C4 Decorative Collection 2023

Tutustu Decorative Collection 2023 -mallistoon >

  Tutustu Architectural Collection 2023 -mallistoon >

   


  LEDS C4
  LEDS C4 on espanjalainen valaisinvalmistaja. Korkealuokkalaiset ja edistykselliset LEDS C4:n valaisimet ihastuttavat modernilla muotoilulla sekä huipputeknologialla. Innovatiivisuus ja viimeistely takaavat LEDS C4-valaisimien täyttävän vaativimpienkin olosuhteiden vaatimukset. Valaisinvalikoimassa on runsaasti sisustuksellisia valaisimia, ulkovalaisimia sekä teknisiä valaisimet. Tuotteet soveltuvat niin suurempiin kuin pienempiin projektikohteisiin, ja laajasta valaisinvalikoimasta löydät vaihtoehtoja monenlaisiin käyttötarkoituksiin: julkisiin tiloihin, toimistoihin, hotelleihin, ravintoloihin ja kotiympäristöön. LEDS C4 valmistaa myös räätälöityjä valaisimia ja maalaus erikoisväriin onnistuu vaivatta.

   


  Haluatko lisätietoja uutuusvalaisimista?

  Ota yhteyttä