Ajankohtaista, Valaistus

LED Puck webinaari ti 31.8.2021 klo 13.00-14.00

21.6.2021, KT Interior

KT Interiorin LED Puck webinaari ti 31.8.2021 klo 13.00-14.00

KT Interior järjestää webinaarin Planet Lightingin LED Puck käsijohdevalaisimista. Tule mukaan kuuntelemaan ja oppimaan LED Puckista ja sen mahdollisuuksista valaistuksessa. Webinaari on englanninkielinen ja sopii kaikille valaistuksesta kiinnostuneille.

LED Puck on pieni mutta tehokas valaisin, joka soveltuu erinomaisesti kulkuväylä- ja korostus- valaistukseseen, esimerkiksi siltojen ja portaikkojen valaistukseen, niin sisä- kuin ulkotiloissa. Webinaarin isäntänä toimii KT Interior ja webinaarin asiantuntijana puheenvuorossa on Lars Engelhard, Export Manager, LKD Licht Kommunal Digital GmbH.

Webinaari on maksuton ja englanninkielinen.

Muistathan laittaa webinaarin kalenteriisi. Laitamme webinaarilinkin noin päivää ennen tapahtumaa.

Nähdään linjoilla!

EDIT:
Kiitos kaikille osallistujille! Tallenne webinaarista löytyy Youtube -kanavaltamme. >>

 

LED Puck webinaari

 


Led Puck käsijohdevalaisimet

Mihin LED Puck käsijohdevalaisimet soveltuvat?

Australialaisen Planet Lighting:in valmistama LED Puck on käsijohteeseen kehitetty kompaktin kokoinen valaisin, jonka avulla saadaan tehtyä portaikkoihin ja ylikulkusilloille riittävä kulkuvalaistus energiatehokkaasti. Tämä LED-nauhaan verrattuna energiaa monin verroin säästävä ratkaisu on saatavana symmetrisellä ja epäsymmetrisellä valonjaolla. LED Puck integroituu monenlaisiin ja monen muotoisiin käsijohteisiin.

Tutuste LED Puck valikoimaan >>

Katso videoesittely alta Led Puck käsijohdevalaisimella toteutetusta kohteesta.