Ajankohtaista, Toimisto

Naughtone Roadshow

12.8.2021, KT Interior

Naughtone Roadshow, KT Interiorin showroomilla lokakuussa 2021. Ilmoittaudu mukaan!

 

Naughtone – laadukkaita kalusteita Englannista 2005 vuodesta lähtien

Muokattu: 30.10.2021
Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille!
Alla kuvia Naughtone Roadshow -kalusteista.

Naughtone on englantilainen kalustevalmistaja, jonka modernit ja minimalistiset kalusteet sopivat skandinaaviseen ympäristöön erinomaisesti niiden käytännöllisen ja minimalistisen muotoilun ansiosta.

Nauhgtone Roadshow saapuu KT Interiorin showroomille lokakuussa ja on esillä 7.-29.10.2021 välisenä aikana. Naughtone Roadshowssa pääset tutustumaan laajemmin Naughtone kalustebrändiin, sekä näkemään showroomillamme laajan valikoiman Naughtonen tuotteita. Roadshowssa on esillä neljä erilaista kalusteryhmää kauden suosituimmissa väri- ja materiaaliyhdistelmissä.

Roadshown tuotteet ovat esillä vain rajatun ajan showroomillamme, ja sinun on mahdollisuus tutustua tuotteisiin, joita tavallisesti ei ole esillä showroomillamme. Tule inspiroitumaan ja tutustumaan Naughtonen moderneihin kalusteisiin. Showroomillamme on esillä myös muiden valmistajien kalusteita sekä valaisimia.

Asiakkaidemme turvallinen palvelukokemus on meille tärkeää ja koronatilanteen vuoksi tilaisuuteen tulee varata aika ennakkoon. Jätä yhteystietosi meille ja otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme ajan esittelyyn.
Tilaisuus on maksuton.

Voit myös ottaa yhteyttä meihin ja sopia vierailuajan kanssamme.
Puh. +358 (0)10 2351900
Sähköposti: info@ktinterior.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Naughtone – kauniita ja käytännöllisiä kalusteita Englannista

  • Perustettu vuonna 2005 Englannin Yorkshiressä
  • Tunnetuin kaluste – Hush tuoli
  • Erikoistunut istuimiin, pöytiin sekä säilytyskalusteisiin
  • Naughtonen kalusteita on mm. tunnetuilla brändeillä kuten Nikellä, Airbnb:llä, Amazonilla ja Etsyllä.
  • Tuotteet suunnitellaan edelleen Yorkshiressä
  • Naughtonen tehtaat sijaitsevat Yorkshiressä sekä Pohjois-Amerikassa
  • Tuotteilla on 10 vuoden takuu

Naughtone brändin suunnittelun lähtökohtana on tuotteiden kestävä kehitys, joka tarkoittaa, että jokaisessa suunnittelu- ja tuotantovaiheessa on otettu ympäristö huomioon. Laadukkaat materiaalit ja ajaton muotoilu takaavat tuotteiden pitkäikäisyyden. Tuotantotapa huomioi myös, että tuotteita on helppo verhoilla uudelleen. Kalusteet ovat kierrätettävissä uudelleen ja niiden valmistuksessa on käytetty ainakin osittain kierrätettyjä materiaaleja. Naughtone on kuulunut vuodesta 2019 alkaen  Herman Miller -konserniin, joka omistaa brändin 100%:sti.