Ajankohtaista

Design Helsinki 2022

27.9.2022, KT Interior

Uusi B2B-muotoilutapahtuma Helsingissä

Elokuun lopulla ensimmäistä kertaa järjestetty Design Helsinki B2B-tapahtuma kokosi Kasarmintorin Design Paviljonkiin suuren määrän näytteilleasettajia. Messuosastoilta löytyi johtavien pohjoismaisten sekä kansainvälisten sisustustoimijoiden huonekaluja, valaisimia, pintamateriaaleja, arkkitehtonisia viimeistelyjä ja paljon muuta. KT Interior oli mukana tapahtumassa näytteilleasettajana.

Osastomme teema rakentui vastuullisuuden ympärille ja näkyi esillä olleessa tuotevalikoimassa. Esittelimme valaistustuotteita sekä kalusteita ajankohtaisissa väreissä, vastuullisesti ja laadukkaasti toteutettuina. Messupisteellä nähtiinkin valikoimamme ajankohtaisimmat toimisto- ja julkitiloihin soveltuvat tuotteet, mukana uutuuksia sekä klassikkotuotteita. Monet valikoimamme tuotteet täyttävät myös LEED, BREEAM, Ska ja WELL -rakentamisen sertifikaattien vaatimukset.

Luonnosta poimitun vihreän eri sävyt kalusteissa ja pähkinäpuiset yksityiskohdat yhdistettynä vaaleisiin sävyihin on näkemyksemme ajankohtaisimmista toimistojen ja julkitilojen sisustuksesta. Tulevaisuuden toimistoilta odotamme näkevämme yhä vastuullisempia valaistus- ja kalustevalintoja sekä värikkäämpiä ja muunneltavampia sisustuksia – nämä tekijät otettiin huomioon KT Interiorin osaston suunnittelussa. Esillä olleessa tuotevalikoimassa oli monenlaisia ratkaisuja muuttuvan työympäristön tarpeisiin, kuten kohtaamis- ja loungetiloihin soveltuvia tuotteita, keskittymistä vaativien tilojen ratkaisuja sekä energiatehokas yleisvalaistuksen ratkaisu T-BAR™.

Design Museossa järjestettiin tapahtuman aikana ajankohtaisia paneelikeskusteluja, joissa Herman Millerin klassikkotyötuoli Aeronin suunnittelutarina kuultiin Are you sitting comfortably? -paneelissa, puhujana Carl Jemtelius MillerKnollilta.

Suuri kiitos vielä kaikille Design Helsinki -tapahtumassa vierailleille sekä kumppaneillemme: Herman Miller, NaughtOne, JLC-Tech, LEDS C4, Regent, EcoPhon ja Rakenne-Tikka!

 

KT Interior, Design Helsinki 2022 tapahtuma.

Messuilla esitellyt tuotteet olivat valikoituneet valmistajilta: Herman Miller, NaughtOne, JLC-Tech, Regent ja LEDS C4.

 

KT Interior Design Helsinki 2022 -tapahtumassa.

Tammiset yksityiskohdat toistuivat osastollamme monessa tuotteessa. Etualalla oleva nojatuoli on Herman Miller Crosshatch. Laskuvarjoissakin käytetty köysi yhdistettynä laadukkaaseen puuntyöstöön ovat keskeiset osat tuolin designia. NaughtOne Tun-pöytä on nojatuolien keskellä. Vihreä nojatuoli on NaughtOne Ever ja sen suunnittelun lähtökohtana on ollut kierrätettävyys ja materiaalien helppoon uudelleenkäyttöön on kiinnitetty erityistä huomiota. NaughtOnen vaaleassa Pullman-nojatuolissa on kääntyvä jalusta, integoitu pöytätaso ja korkeiden seinäkkeiden ansiosta se on akustoiva. LEDS C4:n uutuus Nude-lattiavalaisin on siro ja minimalistinen valaisin, soveltuen sisustus- ja lukuvaloksi monenlaisiin tiloihin.

KT Interiorin valikoimasta T-BAR T-profiilikaton valaisimet.

T-listakattoon kehitetty T-BAR™-tuoteperheen valaisimet loivat osastomme yleisvalaistuksen. EcoPhonin T-profiilikattoon on asennettu T-BAR™ Signage, T-BAR™ block clear ja T-BAR™ block frosted -optiikat. Seinän yksityiskohtia valaisivat pieni kokoiset, mustat upotettavat valaisimet ovat LEDS C4:n Bento-tuoteperheestä.

KT Interiorin valikoimasta Herman Miller kalusteet ja työtuolit.

Herman Miller OE1-malliston kalusteet on suunniteltu muuntuvien tilojen ratkaisuun. Nook-työpöytä on helppo liikutella pyörien ansiosta. Klassikkotyötuoli Herman Miller Aeron soveltuu niin työympäristöihin työtuoliksi kuin kotitoimistoon ja se on saatavana kierrätysmateriaalista vastuullisesti valmistettuna. Kannettavan tietokoneen telineen, Oripuran, avulla tietokoneen näyttö saadaan optimaaliselle katselukorkeudelle työergonomian parantamiseksi. Työpisteen valaistuksen luo Regentin Joker-työpöytävalaisin, jossa on erinomainen värintoistokyky CRI >90 ja epäsymmetrisen optiikan vuoksi valaisin ei häikäise.

Herman Millerin Zeph-tuoli on kesän 2022 uutuus. Vaalea sävyinen Zeph-tuoli on minimalistinen ja kineettisesti liikkuvan istuinosan sekä pehmusteen ansiosta moderni tuoli soveltuu monenlaisiin tiloihin. Tuolin istuinosan materiaali on 50 prosenttisesti kierrätysmateriaalia, ja se on 3D-neulottu tuoliin, joilloin kankaan valmistuksessa ei synny leikkuujätettä. Takana LEDS C4:n ladattava Cocktail-valaisin.

KT Interior, Design Helsinki 2022.

Vasemmassa reunassa on NaughtOne Hue-sohvamoduuli, jossa on integroitu pöytätaso. Istujan ja seisojan on helppo keskustella kun molemmat ovat samalla katselukorkeudella. Hue-sohvamoduuli sopii hyvin neuvottelutilojen läheisyyteen tai työkahvilaan.

 

Herman Millerin Aeron on klassikkotyötuoli, joka kiinnosti monia vierailijoita. Aeron-työtuoli on saatavana myös kierrätysmateriaalista valmistettuna. Työtuoliasiantuntijamme Antti Neuvonen kertoi vierailijoillemme ergonomisesta istumisesta.

KT Interior Design Helsinki 2022 -tapahtumassa.


Kiitos vielä kerran kaikille vierailijoille!

 

Kuvat:
Sami Saastamoinen
Henna Rasi


KT Interior on valaistukseen ja toimistokalusteisiin erikoistunut asiantuntijayritys. Maahantuomme julkitila-, toimisto-, ravintola-, ja hotellikäyttöön suunniteltuja kalusteita ja valaisimia. Vakiovalikoiman lisäksi voit räätälöidä ja suunnitella myös haluamiasi tuotteita – mittatilauskalusteet sekä erikoisvalaisimet hoituvat helposti kauttamme.