Uutuudet, Valaistus

Uutuus – Planet Lighting LED Puck Air

3.11.2022, KT Interior

Australialaisen Planet Lighting:in kehittämä LED Puck Air on kaksoiskaapeliin ripustettava valaisintuoteperhe. Airin tehokkuus yhdistettynä sen poikkeuksellisen siroon ja kevyeen kokoonsa mahdollistaa helpon ja turvallisen ratkaisun korostusvalaistukseen ulko- ja sisätiloissa.

LED Puck Air mahdollisuudet

LED Puck Airiin on saatavana kymmenen eri optiikkaa ja tyyppiä moneen eri käyttötarkoitukseen. Tuoteperheestä löytyy ulkonäöllisesti koristeelliset valaisimet, suunnattavat mallit, erilaiset avauskeilat ja valaisimet muunneltavalla avauskeilalla. Valaisinten paikkaa voidaan siirtää.

LED Puck Air-vaijerivalaisimet.

Kaksoiskaapeliin ripustettavan LED Puck Airin rungoksi on saatavana kolme erilaista: standard (vasen), axis (keskellä) ja pendant (oikealla).

LED Puck Air ominaisuudet

Valaisimen halkaisija on 25 mm, korkeus 150 mm ja paino 100 g. Ripustus toimitettavaan Kevlar-vahvisteiseen kaksoiskaapeliin, jonka poikkipinta-ala on 3 mm. Ledin teho on 8 W ja valovirta on jopa 850 lm mallista riippuen. Saatavana värilämpötilat 2700 K, 3000 K, 4000 K, TW ja RGBW.

Valaisimen runko on kestävää IK10 – luokiteltua merialumiinia ja optiikka polykarbonaattia tai akryylia (PMMA) mallista riippuen. Tiiviysluokka on IP67.

Asennus

Kaapeliradalle on kolme kiinnitysvaihtoehtoa: lenkkikiinnitys pylvääseen tai puuhun, pulttikiinnitys puuhun / muuriin / metalliin tai universaali levykiinnitys. Suositeltu radan maksimipituus on 50 m. Syöttö tapahtuu ulos soveltuvalla 24V-tasajännitelähteellä, jonka syöttökapasiteetti on jopa 40 valaisinta.

LED Puck Air voidaan kiinnittää kolmella eri tavalla.

Valaisimien ohjaustavat: ON/OFF, 0-10 V, DALI, vaihehimmennys ja Casambi-Bluetooth. Yksittäisten valaisimien ohjaus: DALI tai Casambi-bluetooth

 

LED Puck Air kaapeliin ripustettava vaijerivalaisin ulkotilassa.
LED Puck Air-valaisin soveltuu valaisemaan terasseja ja piha-alueita, mutta soveltuu käytettäväksi myös sisätiloissa.

 


Planet Lighting on australialainen valmistaja. Planet Lighting:in valikoimasta on saatavana LED Puck -valaisin, joka on käsijohteeseen ja haastaviin ulkokohteisiin integroitava valaisin sekä uutuutena LED Puck Air -valaisin, joka on vaijeriin ripustettava valaisin. Planet Lightingin yrityksen filosofian mukaisesti tuotteiden laatu, käytettävyys ja design kuuluvat erottamattomasti yhteen.