Ajankohtaista, Valaistus

KT Interior VALO/ON 2023 -tapahtumassa

21.11.2022, KT Interior

VALO/ON -tapahtuma 1.-2.2.2023

Valaistuksen ammattilaistapahtuma VALO/ON järjestetään Suvilahden Kattilahallissa, Helsingissä 1.-2.2.2023. Kaksipäiväinen tapahtuma kerää valaistuksen ammattilaiset yhteen ja tarjoaa kutsuvieraille mahdollisuuden tutustua valaistuksen kiinnostavimpiin tuotteisiin sekä palveluihin VALO/ON -tapahtumassa.

Tapahtumassa kuullaan inspiroivia puheenvuoroja valaistusalan ajankohtaisista teemoista. Tänä vuonna lavalle nousevat elokuvaohjaaja Klaus Härö ja Tapio Rosenius Lighting Design Collectivesta. Tapahtumassa loistavat myös 30-vuotisjuhlavuottaan viettävä Aikakone ja laulaja Erin.

Tervetuloa tutustumaan valaistustuotteisiimme osastolle 17. Nähtävänä valikoimamme kiinnostavimmat arkkitehtuurilliset valaisimet. Osastollamme esittelyssä upeita uutuustuotteita sekä suosituimpia sisä- ja ulkovalaistuksen tuotteita. Nähtävänä on muun muassa valaistusratkaisuita suosittuun puurimakattoon. Tule poimimaan ideoita ja tutustumaan erilaisiin valaistusratkaisuihin VALO/ON-tapahtumaan.

Nähdään osastolla 17!

VALO/ON 2023
1.-2.2.2023 klo 13-21
Kattilahalli, Suvilahti
Sörnäisten rantatie 22, 00540 Helsinki

Tilaisuus on kutsuvierastapahtuma. Mikäli et ole saanut kutsua, voit rekisteröityä tapahtumaan VALO/ON -tapahtuman sivuilla. Huomioithan, että ilmoittautuminen tapahtumaan on välttämätöntä, sillä paikkoja on vain rajoitetusti. Rekisteröidy tapahtumaan viimeistään 27.1. mennessä ja varmistat paikkasi tapahtumassa.

 

 

Katso tapahtuman ohjelma, esiintyjät ja aikataulu tapahtuman sivuilta.


KT Interior on valaistukseen ja toimistokalusteisiin erikoistunut asiantuntijayritys. Maahantuomme julkitila-, toimisto-, ravintola-, ja hotellikäyttöön suunniteltuja kalusteita ja valaisimia. Vakiovalikoiman lisäksi voit räätälöidä ja suunnitella myös haluamiasi tuotteita – mittatilauskalusteet sekä erikoisvalaisimet saat helposti kauttamme.