Ajankohtaista, Valaistus

VALO/ON 2023

21.11.2022, KT Interior

VALO/ON tapahtuma 1.-2.2.2023.

Valaistusalan ammattilaistapahtuma VALO/ON järjestetään helmikuussa 2023 Helsingisssä, Suvilahden Kattilahallissa. Kaksipäiväinen tapahtuma kerää valaistuksen ammattilaiset yhteen ja tarjoaa kutsuvieraille mahdollisuuden tutustua valaistuksen kiinnostavimpiin tuotteisiin sekä palveluihin VALO/ON tapahtumassa. Tapahtumassa kuullaan myös inspiroivia puheenvuoroja valaistusalan ajankohtaisista teemoista.

Tervetuloa tutustumaan valaistustuotteisiimme osastolle 17. Nähtävänä valikoimamme kiinnostavimmat arkkitehtuurilliset valaisimet. Tule poimimaan ideoita ja tutustumaan erilaisiin valaistusratkaisuihin VALO/ON-tapahtumaan.

Osastollamme esitellään sisävalaistuksen tuotteita, sekä ulkokohteisiin soveltuvia valaisimia. Nähtävänä on valaistusratkaisuita suosittuun puurimakattoon, sekä muita toimistotiloihin soveltuvia katto-, seinä-, riippu-, ja pöytävalaisimia sekä innovatiivinen T-kattoprofiiliin kehitetty T-BAR -valaisin. Osastollamme pääset tutustumaan myös arkkiteht0nisiin ulkovalaistuksen tuotteisiin sekä LED Puck-käsijohdevalaisimeen.

Tule inspiroitumaan ja tutustumaan erilaisiin valaistusratkaisuihimme. Nähdään osastolla 17!

VALO/ON 2023
1.-2.2.2023 klo 14-21
Kattilahalli, Suvilahti
Sörnäisten rantatie 22, 00540 Helsinki

Tilaisuus on kutsuvierastapahtuma.
Virallinen kutsu ja lisätietoa tapahtumasta lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

 

 


KT Interior on valaistukseen ja toimistokalusteisiin erikoistunut asiantuntijayritys. Maahantuomme julkitila-, toimisto-, ravintola-, ja hotellikäyttöön suunniteltuja kalusteita ja valaisimia. Vakiovalikoiman lisäksi voit räätälöidä ja suunnitella myös haluamiasi tuotteita – mittatilauskalusteet sekä erikoisvalaisimet saat helposti kauttamme.