Toimisto, Uutuudet, Valaistus

Uutuus Regentiltä – Solo Slim -lattiavalaisin

12.11.2021, KT Interior

Muunneltavan tilan valaistusratkaisu lattiavalaisimellaSveitsiläisvalmisteinen Solo Slim -tuoteperhe täydensi valikoimaansa ensimmäisellä pyöreämuotoisella lattiavalaisimella, joka soveltuu erilaisten tilojen yleisvalaistukseen. Pelkistetty design, erinomainen valotehokkuus ja optiikka tekevät Solo Slim -valaisimesta laadukkaan ja ekologisen valinnan.  

Dynaaminen säätö

Solo Slim lattiavalaisin sisältää dynaamisen säädön, jolla valon värilämpötilan säätö onnistuu välillä 2700 K- 6500. Valaisimessa on erikseen ohjattava ylävalo, minkä osuus on 39 % – 45 % riippuen mallista.

Tekniset ominaisuudet

Valo-osan halkaisija on 530 mm ja valaisimen kokonaiskorkeus on 1950 mm. Valaisimessa on pyöreä tukialusta ja pistotulpalla varustettu liitosjohto. Valaisin tulee kolmessa osassa, jotka yhdistetään toisiinsa helposti ruuvikiinnityksin.

Häikäisyindeksi on 3000 K mallissa UGR 19 ja muissa värilämpötiloissa UGR 20. Dynaamisesti säädettävän mallin ohjaus tapahtuu MyLights Remote Casambi -bluetooth yhteydellä. Tähän on saatavana Casambi-ready plug & play -liike- ja vakiovalosensori lisäosana, jolla voidaan ohjata yhtä tai useampaa valaisinta. Yhden värilämpötilan malleissa on manuaalinen painonappihimmennys.

Samasta tuoteperheestä löytyy myös uppo-, riippu- ja kattovalaisimet.

 

 

Valaisimessa on pyöreä tukialusta ja pistotulpalla varustettu liitosjohto.

 

 

 


Regent

Regent on sveitsiläinen valaisin valmistaja, joka on tunnettu korkeasta laadusta ja edelläkäyvistä valaistusratkaisuista. Regentin tuotteet keskittyvät julkitilavalaistukseen, jossa korkean laadun lisäksi ominaista on viimeistelty selkeä muotoilu, huipputeknologia ja toimiva logistiikka. Energiataloudellisuus on keskeisessä roolissa niin tuotteissa kuin tuotantolaitoksissa.

 


Haluatko lisätietoja valaisimesta?

Ota yhteyttä