Uutuudet, Valaistus

Uutuus – Regent Purelite Slim

19.1.2022, KT Interior

Siroin profiili toimistoihin

Matalaprofiilinen Purelite-valoviivajärjestelmä on saanut kapeamman Purelite Slim-serkun, joka laajentaa entisestään Regentin valoviivajärjestelmien valikoimaa. Sirosta koostaan huolimatta Purelite-tuoteperheestä löytyy ratkaisut joka tilaan, valon laatuominaisuuksien kohdatessa vaativammatkin vaatimukset.

 

Siroin valoviivaratkaisu toimistokäyttöön

Purelite Slim omaa siroimmat profiilimitat toimistokäyttöön soveltuvista valoviivaratkaisuista. Kokonaisuudessaan 35 mm korkea profiili sisältää integroidun liitäntälaitteen. Opaalinen ja Office-mallin mikroprisma -häikäisysuojat omaavat tasaisen valopinnan ja optimaalisen valonhallinnan. Mikroprisman päällä on kirkas sileäpintainen suoja, jonka ansiosta optiikka on helppo pitää puhtaana. Häikäisysuojien RUN-teknologia mahdollistaa jopa 24 metrin pituiset valoviivat ilman näkyviä katkoskohtia häikäisysuojassa. Järjestelmävalaisimien RUN-häikäisysuojat toimitetaan tilaa ja materiaalia säästävinä rullina työmaalle, ja ne ovat helposti työmaalla leikattavia.

 

 

 

Tekniset tiedot

  • Purelite Slim monisuuntaisella valonjaolla, profiilin koko 62 x 35 mm.
  • Purelite Slim D suoralla valonjaolla, profiilin koko 50 x 35 mm.
  • Valaisinjärjestelmänä helppo ja nopea asentaa patentoidun ”Clip-in” -mekanismin ansiosta.
  • Asennustavat: upotus-, pinta-, ripustus- ja seinäasennus. Kolme vakiopituutta tai järjestelmänä haluttuun pituuteen 2,5 cm tarkkuudella. Purelite Slim -valaisimissa on kaksi tehoa / vakiopituus, ja järjestelmävalaisimissa kolme tehoa / pituus.
  • Valovirta jopa 2583 lm / m ja energiansäästötavoitteita tukeva valotehokkuus 150 lm / W.
  • Saatavana värilämpötilat 3000 K ja 4000 K. Vakiona DALI2-ohjaus.

 

Regent Purelite Slim valoviiva, suora valonjako.

 

Regent Purelite Slim valoviiva, monisuuntainen valonjako.

 


Valaisimet toimistoihin Regentiltä.

Regent on sveitsiläinen valaisin valmistaja, joka on tunnettu korkeasta laadusta ja edelläkäyvistä valaistusratkaisuista. Regentin tuotteet keskittyvät julkitilavalaistukseen, jossa korkean laadun lisäksi ominaista on viimeistelty selkeä muotoilu, huipputeknologia ja toimiva logistiikka. Energiataloudellisuus on keskeisessä roolissa niin tuotteissa kuin tuotantolaitoksissa.

 


Haluatko lisätietoja valaisimesta?

Ota yhteyttä